Verimlilik Haftası nedeniyle Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Süleyman Aslan başkanlığındaki heyet Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Vali Necati Şentürk, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın aldığı kararla Verimlilik Haftası’nın bu yıl 27 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında, toplumda verimlilik bilincini oluşturmak ve yaygınlaştırmak amacıyla kutlandığını söyledi.

STB_1186 copy
Verimlilik Haftası’nın elimizdeki kaynakları en iyi ve anlamlı bir kalkınma ölçütü içerisinde değerlendirmek gerektiğini belirten Vali Necati Şentürk, “Verimlilik Haftası üretkenliği artırmak ve toplumda yeni bir algı oluşturmak amacıyla kutlanmaktadır. Bu kapsamda bilimsel alanda, sanayi ve teknolojik konularda yenilikleri takip etmek ve icatlar yapmak gerekmektedir. Ancak yeni tasarımlar, yeni katma değerler üreterek küreselleşen ekonomi içerisindeki yerimizi alabiliriz. Bir işletmenin global bir marka olması ancak yenilikle, verimlilikle, çağdaş teknolojiyi takip etmesiyle mümkün olabilir” dedi.
Ziyaret, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Süleyman Aslan'ın Vali Necati Şentürk'e, hafta ile ilgili bilgiler vermesi ile sona erdi.