KIRŞEHİR Valisi Necati Şentürk, Adalet ve Kalkınma Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatlarını ziyaret etti.

v copy

AK Parti İl Başkanı Mustafa Kendirli, CHP İl Başkanı Mithat Mutlu ve MHP İl Başkanı Arif Ekici ile görüşen Vali Necati Şentürk'ün ziyaretlerinde partilerin il ve ilçe teşkilatları ile partililer de hazır bulundu.

vb (1) copy
Ziyaret sırasında konuşan Vali Necati Şentürk, Ahiliğin ve hoşgörünün merkezi olan Kırşehir'de siyasi anlamda bir olgunluğun hakim olduğunu söyledi.
Siyasi partilerin demokrasilerin vazgeçilmez unsuru olduğunu belirten Vali Necati Şentürk, "Kırşehir'e hizmet noktasında ilimizdeki tüm siyasi partililerin birlikte hareket ettiğini görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bu şehirdeki birlik ve beraberliği, her alanda olduğu gibi siyasi hayatta da görüyoruz. Biz yöneticiler de ilimizin sorunlarını çözüme kavuşturmak ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için ilimizin bütün dinamikleri ile olduğu gibi siyasi partilerimizle de istişare ediyoruz. Onların yapıcı anlayışından ve yaklaşımından son derece mutlu oluyoruz" dedi.

vb (4) copy
Vali Necati Şentürk'ün ziyaretleri parti yöneticileri ve partililerle yapılan görüş alışverişi ile sona erdi.