KIRŞEHİR Valisi Necati Şentürk, Kırşehir Belediyespor tesislerinde incelemelerde bulundu.
Kırşehir’de yıllardır dile getirilen destek verilmemesi eleştirileri nihayet karşılık bulmuş ve Belediye Başkanlığı ile Kırşehir Valiliği’nin desteğiyle Kırşehirspor’un adı değişirken, kadrosu da yenilenmişti.

Güneykent Tesislerini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Necati Şentürk’e Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve Kulüp Başkanı Veli Şahin ile kulüp yöneticileri eşlik etti.
Kırşehir Belediyespor’un oynadığı oyunla gelecek için ümit verdiğini belirten Vali Necati Şentürk, takıma Valilik olarak gereken destekleri verdiklerini söyledi.
Başarılı bir futbol camiası olmak için öncelikle altyapıya ve idman tesislerine önem verdiklerini ifade eden Vali Necati Şentürk, “Şehrimizin takımının sonuna kadar yanındayız. Yenilenen teknik ekibi, futbolcuları ve spor tesisleri ile bir bütün olarak başarılı sonuçlar alacağımıza eminim. Taraftarlarımız büyük bir olgunluk içerisinde takıma destek vermeye devam etsinler” dedi.
Tesis içine yeni yapılan halı sahayı da inceleyen Vali Necati Şentürk’ün ziyareti, yöneticilerden takım hakkında bilgiler alması ve futbolcularla sohbet etmesi ile sona erdi.
HABER MERKEZİ