KIRŞEHİR Valisi Necati Şentürk, eşi Sevim Şentürk ile birlikte özel kursiyerler ve aileleri ile iftar yemeğinde buluştu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi bünyesinde açılan çeşitli kurslara katılan engelli çocuklar ve ailelerinin katıldığı iftar yemeğinden konuşan Vali Necati Şentürk, kalplerinde hiçbir kötülük barındırmayan engelli evlatlarımızın yüzlerinin güldüğünü görmenin kendilerini de mutlu ettiğini söyledi.
Engellilere hayatı daha çok sevdirmek adına onlara her zaman sevgi ve şefkatle yaklaşmanın önemine değinen Vali Necati Şentürk, “Onlar özel insanlardır. Onların yeri bizlerde her zaman farklıdır. Engelli evlatlarını büyük bir sabırla, fedakârlıkla büyüten anne-babalarına teşekkür ediyorum. Unutulmamalıdır ki her insan engelli olabilir. Bundan dolayı engelli evlatlarımıza olan bakış açımız daima olumlu olmalıdır. Bu anlayışla, Ramazan ayında böylesine özel bir iftar akşamında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklere katılan çocuklarımız ve aileleri ile buluştuk. Bu özel çocuklarla bir arada bulunmaktan dolayı mutluyuz” dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emre Aslan ve ilgililerin katıldığı iftar programı, Vali Necati Şentürk ve eşi Sevim Şentürk’ün engelli kardeşlerimizle yakından ilgilenip sohbet etmesi ile sona erdi.
HABER MERKEZİ