KIRŞEHİR Valisi Necati Şentürk, ilçe ziyaretleri kapsamında Akçakent’i ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Akçakent Kaymakamı Enver Yılmaz ve İlçe protokolü tarafından karşılanan Vali Necati Şentürk’ün Akçakent’e yaptığı ziyarette Garnizon Komutanı Jandarma Albay Murat Bulut, İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan ile yatırımcı daire müdürleri de hazır bulundu.
İlçe Kaymakamı Enver Yılmaz’dan brifing aldıktan sonra Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen ilçe değerlendirme toplantısında din görevlileri ve muhtarlarla buluşan Vali Necati Şentürk, toplantıda yaptığı konuşmada, temel geçim kaynağı hayvancılık olan Akçakent ilçesinde ormanlık alanların genişletilmesi gerektiğini söyledi.
Akçakent ilçesinin ve köylerinin her türlü ihtiyaçlarını İl Özel İdaresi’nin bütçe sınırları içerisinde gidermeye gayret ettiklerini ifade eden Vali Necati Şentürk; “Bizler buralara sizlerin sorunlarını dinlemeye ve sorunlarınıza çözüm üretmeye geliyoruz. Akçakent ilçemiz, asayiş ve güvenlik açısından huzurlu bir ilçemiz. Mevcut ormanlık alanları iyi muhafaza edin ve ormanlık alanları çoğaltın ve koruyun” dedi.
Vali Necati Şentürk’ün Akçakent ziyareti, İlçe Belediye binasına yaptığı ziyarette Belediye Başkanı Yılmaz Kılıç’tan çalışmaları hakkında bilgiler almasının ardından vatandaşlarla yaptığı sohbet ile sona erdi.