KIRŞEHİR Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından ilköğretim çağındaki öğrencilerde çevre ve doğa bilincinin geliştirilmesi amacıyla geleneksel olarak düzenlenen “Renkleri Konuşturuyoruz” ödüllü resim yarışmasında eser sahipleri ödüllerini aldı.
Ödül almaya hak kazanan öğrencilere törenle ödülleri takdim edildi.
Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın ilköğretim çağındaki öğrencilerde çevre ve doğa bilincinin geliştirilmesi amacıyla düzenlediği ödüllü resim yarışmasında 1., 2. ve 3. olan öğrencilere ve Jüri Özel Ödülüne layık görülen iki öğrenciye TSO’da düzenlenen törenle ödülleri verildi.
Resim Yarışmasına katılan öğrencilerin resimlerinin jüri tarafından değerlendirilmesi sonucunda Süleyman Türkmani İlköğretim Okulu’ndan Elifnaz Bıldırcın birinci, Zeynep Kumral ikinci, Muteber Karacabey üçüncü olurken, Süleyman Türkmani İlköğretim Okulu’ndan Ceylin Rabia Arpa ve Zeynep Emre Jüri Özel Ödülü’ne layık görülerek altın ile ödüllendirildiler.
TSO Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zafer Çam, Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Yanık, Genel Sekreter Pınar Demir ve Süleyman Türkmani İlköğretim Okulu Müdürü Naci Sargın tarafından öğrencilere ödülleri verildi.
HABER MERKEZİ