Kırşehirliler Vakfı Kadın Komisyonu Başkanı Arabulucu-Avukat Sn. Sevilay Aslan Dirliktutan kadınlarla ilgili hayata geçirilmesi gereken sosyal proje paylaşımlarına değerli sanatçımız Petek Dinçöz ile ivme kattı.

Kadınların başarılarının takdir ve destek görmesi yanında, problemlerinin- değer yargılarımızın da gözetildiği hukuk kuralları çerçevesinde- çözüm bulabilmesi için, doğru bilinçlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Aslan Dirliktutan, Sanatçı Dinçöz’den destek sözü aldı.
Petek Dinçöz ilerleyen günlerde Kırşehirliler Vakfı’nı da ziyaret edeceğini vurgulayarak “Evet yaşamda güçlükler de vardır, ancak; bu güçlükler başarının değerini artıran süslerdir. Geleceğe dönük umutlarımızın şimdiki gücümüzün kaynağıdır. Yine sağlığı korumanın yolunun hayatı ve işini sevmekten geçiyor” dedi.
Dolu geçen bir sohbetin ardından Aslan Dirliktutan, Dinçöz’e gerek sosyal olaylar karşısındaki duyarlılığı ve desteği gerekse samimi ve sevgi dolu karşılama için teşekkür etti ve Dinçöz’e henüz okuma aşamasında olan ve Yaz’a yetiştirilmeye çalışılan kaset çalışmaları için de başarılar diledi.