Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası, sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki faaliyetlerini sürdürüyor.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kitap ve Oyuncak Kumbarası Kampanyası’nı başlatan Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası, ‘sosyal sorumluluk projesi’ kapsamında 23 Nisan Ortaokulu’ndan 120 öğrencinin, Çanakkale Zaferi’nin anlatıldığı ‘Son Mektup’ filmini izlemesini sağladı.
Öğrencilere tarih bilinci ve güzel sanatlar sevgisi kazandırmak amaçlı, Ticaret ve Sanayi Odası’nın sosyal sorumluluk projesi kapsamında 23 Nisan Ortaokulu’ndan 120 öğrenci, Çanakkale Zaferi’nin konu edildiği ‘Son Mektup’ filmini izledi.

23 N¦-SAN-FOTO-2 copy
Konuyla ilgili görüşlerini açıklayan Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “Tarihimizde çok büyük bir öneme sahip olan, ülkemizin bağımsızlığa kavuşmasında ve Cumhuriyetimizin kurulmasında en önemli adım olan Çanakkale Zaferi’nin 100. yıldönümünde, öğrencilerimize hem böyle bir tarih bilincini, hem de sinema sevgisini kazandırmayı amaçladığımız, sosyal sorumluluk projemiz kapsamında 23 Nisan Ortaokulu’ndan 120 öğrencimiz, sinemada ‘Son Mektup’ filmini izlediler. Sinemaya giden öğrencilerimizin oradaki sevinci, bize gurur veriyor. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yönelik olarak böyle faaliyetler düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.
23 Nisan Ortaokulu Müdürü Necmettin Tekin de, okullarındaki 120 öğrencinin sinemada Son Mektup filmini izlemelerinin öğrencileri çok mutlu ettiğini söyleyerek, bu imkanı sağlayan Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkür etti.