Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, bütün Kırşehir halkını konsere davet etti…

NURDAN İPEK KONSERİ CACABEY MEYDANI’NDA!..

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında 29 Ağustos’ta Nurdan İpek; 30 Ağustos’ta da Ender Balkır Cacabey Meydanı’nda verilecek

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde Kırşehir Belediyesi tarafından organize edilen Nurdan İpek ve Ender Balkır konserleri Cacabey Meydanı’nda ücretsiz olarak yapılacak.

Pazartesi ve Salı günleri yapılacak olan konserlerle ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti:

“30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yıl dönümünü hep birlikte kutlayacak olmamızın büyük gururunu şimdiden yaşıyoruz. 30 Ağustos Türkiye Cumhuriyeti’nin 100 yıl önceki önemli aşamalarından birisi ve biz de Cumhuriyetimizi Atamızdan aldığımız şekliyle gelecek kuşaklara teslim edeceğiz. 100 Yıl coşkumuzu Kırşehir Belediyesi olarak siz değerli hemşehrilerimiz için organize ettiğimiz iki konserle hep birlikte yaşayacağız. 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü sevgili Nurdan İpek, 30 Ağustos 2022 Salı günü de sevgili Ender Balkır Cacabey Meydanı’nda Kırşehirli hemşehrilerimizle birlikte olacak. Türkiye’de UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağına Müzik alanında dahil olan ilk ve tek iliz. Biz de Kırşehir Belediyesi olarak böylesi anlamlı günlerde Müzik alanında fark konserler hazırlamaya devam edeceğiz. 29 ve 30 Ağustos’ta Cacabey Meydanı’nda ücretsiz olarak düzenleyeceğimiz konserlere tüm hemşehrilerimizi bekliyorum.” (HABER MERKEZİ)