şevket evlilik

28 Mart 1977’de yayın hayatına başlayan ve bu yayınını aralıksız 40 yıldır sürdüren gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”in kurucu sahibi Şevket Güner’e, Kırşehir eski belediye başkanlarından Hakkı Göçen’in oğlu, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası eski başkanlarından Müfit Göçen ve eşi Ayşe Göçen sürpriz jest yaptı.
16 Ağustos 1971 tarihinde Elif Güner’le dünya evine giren gazetemiz kurucusu Şevket Güner’in 46. evlilik yıldönümünü unutmayan Müfit Göçen, eşi Ayşe Göçen, kızları Elif ve Ayşe Göçen’le birlikte evine gidip getirdikleri yaş pastayı kestirerek evlilik yıldönümlerini kutladılar.
Şevket Güner, Müfit Göçen ve eşi Ayşe Göçen’in bu jestinden duygulandıklarını belirterek teşekkür ederek “Ben de bu örnek çifte ömür boydu mutluluklar diliyorum” dedi.
16 Ağustos 1971’de evlenen ve 46 yıldır mutlulukları devam eden Elif-Şevket Güner çiftinin bu evliliklerinden Çiğdem, Cemil ve Turgay Güner dünyaya geldi.
İkisi kız, üçü erkek beş torun sahibi olan 65 yaşındaki gazetemiz kurucusu Şevket Güner’e ve ailesine sağlık ve mutluluk içinde nice yıllar dileriz.