Antalya yolunda kaza geçiren otobüste yaralanan Minik Batuhan vefat etti

GEÇTİĞİMİZ hafta Kırşehir'den Antalya'ya giden Tayyar Yılmaz yönetimindeki 40 LB 727 plakalı şehirlerarası yolcu otobüsünün Akseki ilçesi yakınlarında devrilmesi sonucu ağır yaralanan ve Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde yoğum bakımda tedavi altına alınan 7 yaşındaki Batuhan Aytemir hayatını yitirdi.
Bilindiği gibi, 9 Şubat tarihinde saat 05.00 sıralarında Antalya-Kırşehir seferini yapan Tayyar Yılmaz yönetimindeki otobüs, Akseki ilçesi yakınlarında devrildi. 37 yolcusu bulunan otobüs, Manavgat rampasında önce yol kenarında bulunan çelik bariyerlere çarptı, daha sonra da kontrolden çıkarak yan yattı. Kazada yaralananlar, yoldan geçen özel araçlar ve sağlık ekipleri tarafından Manavgat Devlet Hastanesi ve Akseki Devlet Hastanesi’nin yanı sıra Manavgat’ta bulunan özel hastanelere kaldırıldı. Manavgat Devlet Hastanesi’nde tedavi olan yaralılardan 7 yaşındaki Batuhan Aydemir, hava ambulansıyla Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürüldü.
Yoğun bakımda tedavi altına alınan Batuhan Aytemir, hayata tutunamadı ve geçtiğimiz Salı günü yaşamını yitirdi. Kırşehir’e getirilen Batuhan Aydemir, Cacabey Camii’nden kılınan öğle namazını müteakip Bahçelievler Mezarlığı’nda toprağa verildi.