Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Kırşehir Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
Milletvekili Çetinkaya, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca iki yıl önce başlanan ve yapımı bu yıl içinde tamamlanan, Kırşehir Gençlik Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Gençlik Merkezini gezen ve çalışmalar hakkında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş’ten bilgi alan Çetinkaya, ziyaret sonrası açıklamalarda bulundu.
Milletvekili Çetinkaya, gençlik çalışmalarının sadece spordan ibaret olmadığını gençliğimizin kültürel, sanatsal çalışmalara daha yoğun bir şekilde dahil olmasını gerektiğinin altını çizdi.
Çetinkaya, “Kırşehir Gençlik Merkezimiz, milletine sevdalı, hür düşünebilen, milli ve manevi değerlerine bağlı, Cumhuriyet ve demokrasiyi benimsemiş, donanımlı bir gençlik yetişmesine katkıda bulunmak için çalışmalar yürütmektedir. Bu maksatla gençlik merkezimiz, gençlerimizin serbest zamanlarında ilgi, ihtiyaç ve beklentilerini karşılayarak bilimsel, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler düzenlemektedir. Bedensel ve zihinsel gelişimlerini katkı sağlayacak faaliyetler yapmaktadır. Bunun dışında Merkezimiz eğitim ve istihdamlarına yönelik kurs, seminer ve girişimcilik programları düzenlenecektir” dedi.
Ziyarette, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş ve Gençlik Merkezi Müdürü Ali Kaya hazır bulundu.