AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Türkiye’nin 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşadığı darbe girişiminin asla unutulmayacağını, bu millete uzanan ellerin de mutlaka kırılacağını söyledi.
Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Kırşehirlileri 15 Temmuz’da meydanlarda olacağını belirten Milletvekili Arslan, birlik ve beraberlik için düzenlenecek etkinliklere tüm Kırşehir halkını davet etti.
Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, hain terör örgütü FETÖ'nün giriştiği darbe girişiminin yıldönümü yaptığı açıklamada “15 Temmuz hain darbe girişimini unutmadık, unutmayacağız. Bu büyük milleti, tarih boyunca kim yenmeye çalıştıysa, bunu beceremedi. Bundan sonra da girişilecek her türlü hain girişim bu milletin asil milletleri tarafından bertaraf edilecektir. Bunu 15 Temmuz 2016 tarihinde tüm dünya bir kez daha gördü. Bu milletin ülkesine ve demokrasisine sahip çıktı, bundan sonra da çıkmaya devam edecektir. Yeter ki birlik ve beraberliğimizi her zaman koruyalım. Bu büyük millete uzanan eller mutlaka kırılacaktır. Bundan sonra da bu güzel vatanımızın üzerinde hesabı olanlar bunu iyi bilsinler, iyi anlasınlar ki hiç bir zorluk bu millete diz çöktüremeyecektir. Çünkü bu millet Çanakkale ruhu ile her türlü güçlüğü yenecek azim ve kararlılıktadır. İnşallah 15 Temmuz'dan sonra vatandaşlarımız birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu anlamışlardır. Bu millet bir ve beraber olduktan sonra hiçbir güç bu milleti yenemeyecektir” dedi.
15 Temmuz hain darbe girişiminde ve terörle mücadelede hayatını kaybeden tüm şehitleri rahmetle andıklarını dile getiren Milletvekili Mikâil Arslan, 15 Temmuz Cumartesi akşamı vatandaşları Cacabey Meydanı'ndaki etkinliklere davet etti ve " Hain darbe girişiminin yıl dönümünde yine nöbette olacağız. Hep beraber olalım ve bu ülke üzerinde hesabı olanlara açık bir şekilde 'Bu büyük millet birdir, bütündür ve tarihin her tür döneminde olduğu gibi bundan sonra da her türlü zorluğu yenecektir' mesajını verelim. Başta Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve Milli İradeye sahip çıkan Kırşehirli hemşerilerimizi hain darbe girişiminin yıl dönümünde de düzenlenecek etkinliklere davet ediyorum” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)