Kırşehir’e yaptığı hizmetlerle unutulmayan

KÂZIM ÇAĞLAYAN VE OĞLU DUALARLA ANILDI

Kırşehir’e yaptığı hizmet ve projelerle gönüllerden silinmeyen 18. Dönem Kırşehir Milletvekili ve Kırşehirliler Vakfı Kurucularından Kâzım Çağlayan, 1997 yılında üniversiteye hazırlanan oğlu Sinan Çağlayan ile geçirdiği trafik kazasında hayatlarını kaybetmelerinin 25. yılında dualarla anıldılar.

25 Ağustos 1997 tarihinde İstanbul’dan gelirken Ankara yakınlarında meydana gelen elim kazada babasını ve kardeşini 25 yıl önce kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Ayşe Çağlayan, 25 Ağustos Perşembe günü Hoca Ahmet Yesevi Camii’nde bir mevlit-i şerif okutarak yad etti.

Mevlit programına Çağlayan’ın yakınları başta olmak üzere yüzlerce Kırşehirli katılarak 18. Dönem Kırşehir Milletvekili Kâzım Çağlayan’ı ve oğlunu bir kez daha anarak rahmet dilediler.

“Kırşehir Çiğdem” Gazetesi olarak TBMM’de Kırşehir’i temsil eden ve görev süresince Kırşehir’e getirdiği pek çok yatırım ve hizmetlerle adını unutulmazlar arasına yazdıran Kâzım Çağlayan ile oğlu Sinan’a bir kez daha rahmetler diliyoruz. (HABER: NECLA BAĞCI)