KIRŞEHİR VALİSİ NECATİ ŞENTÜRK:
“Köylerimizin yaşam standardı yükseliyor”

KIRŞEHİR Vali Necati Şentürk, Akpınar ilçesini ziyaret ederek İlçe Kaymakamı Refik Özsoy’dan ilçe hakkında brifing aldı.
İlçede düzenlenen din görevlileri ve muhtarlar toplantısına katılan Vali Necati Şentürk, ilçenin genel durumu hakkında ilgililerden bilgiler aldı.
Toplantıda yaptığı konuşmada, şehirlerde ne varsa köylerde de onların olacağını belirten Vali Necati Şentürk, vatandaşlarımızdan köyleri terk etmemelerini istedi.
Din görevlileri ve muhtarların davranışlarıyla topluma örnek olduklarını ifade eden Vali Necati Şentürk, “Din görevlilerimizden ve muhtarlarımızdan çevrelerindeki ihtiyaç sahiplerini bizlere bildirmelerini istiyorum. Sosyal bir devlet olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti kimseyi sahipsiz bırakmaz ve herkesi kucaklar. Yasalarla dezavantajlı olan insanlarımıza birçok hak tanınıyor. Vatandaşlarımızın bu haklarda yararlanması için onlara destek vereceğiz” dedi.
Köylerimizdeki yaşam standardının her geçen gün yükseldiğini belirten Vali Necati Şentürk, “Artık hiçbir şey eskisi gibi değil, şehirlerde ne varsa hepsi köylerimizde de var. Kentlerden köylere dönüşün olduğu şu devirde köylerimizdeki ata yadigarı mülkümüzü iyi korumalıyız” şeklinde konuştu.
Vali Necati Şentürk’ün Akpınar ilçesine yaptığı ziyaretine, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Murat Bulut, İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, İlçe Belediye Başkanı Mustafa Karahan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan ile yatırımcı daire müdürleri de katıldı.
Vali Necati Şentürk’ün Akpınar ilçesindeki programı İlçe Jandarma Komutanlığı’nda yaptığı inceleme ile sona erdi.