Yeşil-beyazlı ekibimiz deplasmanda oynayacağı maça galibiyet parolası ile çıkıyor

KIRŞEHİRSPOR, ANKARA DEMİR MAÇIYLA LİGE START VERİYOR

         TFF 2. Lig’te mücadele eden ve geçen sezonu orta sıralarda tamamlayan Kırşehir FK Spor, bu sezon mücadelede edeceği Kırmızı Grup’ta ilk maçında bugün Ankara Demirspor’la mücadele edecek. TSDD Ankara Demirspor oynanacak müsabaka saat 1700’da başlayacak.

Yeşil-beyazlı ekibimizin teknik direktörü Sinan Özdoğan, yaklaşık 3 ay sonra futbolseverlerin özlemle beklediği ligin bütün kulüplere başarı getirmesi dileğinde bulundu.

Geçen sezonun son haftalarında Kırşehir FK Spor’un Teknik Direktörlüğü’ne getirilen ve yeni sezon için de kulüp yöneticileriyle sözleşme imzalayan Sinan Özdoğan, kendisine güvenenleri mahcup etmemek için bütün gücünü ortaya koyacağını söyledi.

Ligin ilk maçının her zaman her takım için çok önemli olduğuna dikkat çeken

Kırşehirspor Teknik Direktörü Sinan Özdoğan bugün deplasmanda oynayacakları Ankara Demirspor maçından üç puanla dönmeyi arzu ettiklerini, bunu elde etmek için de sahada varlarını yoklarını ortaya koyacaklarını ifade etti.

Lige fırtına gibi girmek için hazırlıklarını galibiyet üzerine kurduklarını ve bunu başarmak için de o yönde sahada ne gerekiyorsa onu yapacaklarını belirten Sinan Özdoğan, gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Yeni bir sezona başlıyoruz. Umarız her şey takımımız için olduğu gibi bütün kulüpler için de hayırlı olur. Çalışan, hak eden takımların kazanması en büyük arzumuz. Elbette biz sahada varımızı yoğumuzu ortaya koyarak mücadele edeceğiz. Tabi Kırşehir ve Ankara’daki taraftarlarımızı da ligin ilk maçında yanımızda görmek istiyoruz. Biz genç ve tecrübeli arkadaşlardan kurulu bir kadroya sahibiz. Onları kaynaştırmak için elimizden gelen bütün çabayı harcadık ve bugüne geldik. Genç ve yetenekli oyunculardan kurulu bir takımız. Rakibimiz de aynı şekilde. Yeni kadromuzdaki futbolcuların büyük çoğunluğu koşan, pres yapan, rakibi yıpratan, asla teslimiyetçi olmayan skora razı olmayan, maçı 90 dakika bırakmayan, temposu yüksek koşan oyunculardan oluşuyor. Biz de böyle bir kadroyla lige başlayacağız. Tabi takımımızın bazı bölgelerinde eksikliklerimiz var. Bu eksikliklerimizi yönetime bildirdim. Onlar da bu eksikleri gidermek için canla başla çalışıyor. İnşallah en kısa sürede tüm eksiklerimizi tamamlayarak lige bütün ağırlığımızı koyacağız. Ankara Demirspor deplasmanında inşallah puan ya da puanlarla döneriz.”

Bu arada Kırşehir FK Spor Kulübü Başkanı Çağatay Han Torun, lige çok iyi bir başlangıç yapacaklarına inandığını söyledi. 

Ankara Demirspor maçı öncesi Ağalar Konağı’nda takımıyla kahvaltıda bir araya gelen Başkan Çağatay Han Torun, kulüp yöneticileri, teknik heyeti ve futbolcularının katıldığı bu toplantıda birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Başkan Çağatay Han Torun, takımın en önemli eksikliğinin gol bölgesi ve stoper mevkii olduğunu, bu iki mevkiiye 5 Eylül’e kadar devam edecek transfer döneminde gerekli takviyeleri yapmak için çalıştıklarını söyledi.

Başkan Torun, “Bütün imkânlarımızı kullanarak takımımızın yeniden oluşturduk. Kısıtlı bütçemizle, bütün imkânlarımızı zorlayarak kaliteli bir takım kurduğumuzu düşünüyoruz. Elbette eksiklerimiz ve yanlışlarımız olacaktır. Ama bunları telafi etmek için, takımımızı bu ligde başarıyla temsil etmek için yönetim kurulundaki 7 değerli arkadaşımızla çaba harcıyoruz. İki stoper ve bir santrafor arayışlarımız var. İnşallah 5 Eylül’de sona erecek transfer dönemine kadar çözmüş olacağız. Hedefimiz ilk maçta üç puanla evimize dönerek güzel bir başlangıç yaparız. Bu önemli maçtan inşallah üç puanla dönerek lige evimize döneriz” dedi. (HABER: CUMHUR ASLAN)