Şehrimizde geçtiğimiz hafta meydana gelen iki olay halkımız arasında “Kırşehir Teksas’a mı dönüyor?” yorumlarına neden oldu.
Kırşehir Emniyet Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, şehrimiz Medrese Mahallesi’nde bir kişinin havalı tüfek ile vatandaşları yaraladığı ihbarının gelmesi üzerine olay yerine hareket eden Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği görevlilerince üç şahsın yaralanmasına sebebiyet veren M.D isimli şüpheli, olaylarda kullandığı tespit edilen havalı tüfek ile birlikte yakaladı.
İkinci olay ise Kuşdilli Mahallesi İsmet Paşa Caddesi’nde yaşandı. Gece geç saatlerde meydana gelen olayda, alkollü bir kişi, nedeni henüz belirlenemeyen bir nedenle alkollü olduğu iddia edilen A.A. adlı kişiyi boğazından bıçakla yaraladı.
Olayın ardından polis ekipleri yaralı şahsı ambulansla Ahi Evran Üniversitesi Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırırken, yaralama olayını gerçekleştiren şahıs gözaltına alındı.
A.A. Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesine alınırken, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.