asfalt (2) copy

Kırşehir Belediyesi Fen işleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ekipleri Yenice Mahallesi, Dr. Sadık Ahmet Bulvarı’nda yaptığı altyapı çalışmalarının ardından asfalt çalışmalarına başladı.

Kırşehir Belediyesi, Dr. Sadık Ahmet Bulvarı’nda prestijli yol projesi kapsamında altyapı ile birlikte yol ve kaldırım çalışmaları sürerken asfalt çalışmalarına başlandı.
Altyapının yenilenerek, kaldırım, orta refüj, peyzaj ve ağaçlandırma çalışmaları ile tamamlanacak olan Dr. Sadık Ahmet Bulvarı’nda prestijli yol projesi olarak yapımı gerçekleştirilen çalışmaları Başkan Yardımcısı Emre Şahinci ve asfalt ekibiyle birlikte Dr. Sadık Ahmet Bulvarı’nda başlatılan asfalt çalışmalarını yerinde gören Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci “Şu an Kırşehir’de en sorunlu yolumuz burasıydı Dr. Sadık Ahmet Bulvarı. Yani Eski Sanayi Kavşağı’ndan Uğur Mumcu Anıtı’na, oradan da Ankara-Kayseri yoluna çıkan Hacıbektaş Bulvarı. İki bulvarın tekrar komple yapıyoruz. Burada prestij yol projemiz var. Burada projeli bir şekilde çalışıyoruz. Hem kavşak düzenlemesi açısından, hem kaldırımlar, cepler, bisiklet yolu. İki taraflı bisiklet yolu olacak. Orta refüj, peyzaj, ağaçlandırma çalışmasını da yapacağız. İnşallah Kırşehir’in en güzel bulvarlarından bir tanesi olacak. Burada da yine içme suyu hatlarını komple yeniledik. Yağmur suyu hatlarını, kanalizasyonu, yani bütün altyapıyı yeniledik. Yine burada da sabırları zorladık belki, ama inşallah burası da yine Kırşehir’e uzun yıllar hizmet edecek bir yol olacak. Burada elektrik hatları havaya hat şeklinde gidiyor. MEDAŞ ile Enerji Bakanlığı ile uzun görüşmelerimiz oldu, ama ekonomik ömrünü tamamlamadığı için yeraltına aldıramadık. Ama onu da düşündük, ilerde inşallah kaldırımdan, 10 yıl sonra bunlar yeraltına alınacağında asfaltı bozmadan kaldırımlardan çalışma yapılacak. Asfalt çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak Kırşehir’e yakışır modern bir yol ve bulvarımız olacak” şeklinde açıklamalarda bulundu.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Bahçeci; “Bizim felsefemiz, önce alt yapı sonra üst yapı çalışmalarını tamamlayıp, üst yapı hizmetlerini tamamlamaktır. Nitekim bu sözden hareketle yaptığımız çalışmalarımızda önce alt yapı çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Alt yapısı biten bir mahalle, bir cadde ve ya bir bölgede üst yapı çalışmalarımıza başlıyoruz. Bu sayede hem vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırıp hem de Belediyemizin kaynaklarını tasarruflu bir şekilde kullanarak, vatandaşlarımızın hak ettiği kalitede hizmeti vermek için çabalıyoruz. Asfalt sezonumuzun açılması ile birlikte ihtiyacı olan yollarımızda çalışmalarımızı yapıyoruz. Kırşehir için çalışmalarımızı titizlikle devam ettiriyoruz. Asfalt yol demek, medeniyet demektir. Bizler de şehirleşme yolunda hemşehrilerimizin beklentilerine her konuda cevap veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Çalışmalarımız tamamlandığında Kırşehir de yollarımız daha rahat ve güzel olacak” dedi.