30.03.2015 Destek Hizmetleri Saha Birimleri Sezon A+ğ¦-l¦-+ş¦- (4) copy

Kırşehir Belediyesi, 2015 yılı hizmet sezonunu açtı. Belediye’ye ait Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde yapılan bir törenle hizmet sezon açılışı Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’nin katılımı ile gerçekleşti.

Törende bir konuşma yapan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, şunları söyledi:

“Bugün inşallah Bismillah deyip 2015 yılının sezon açılışını hep birlikte gerçekleştireceğiz. Kırşehirlilere daha güzel hizmet edebilmek için Belediyemizin imkânları ile araç gereci ile personel yapısıyla en güzel hizmet verebilecek şekilde getirdik. Bu sezon açılışı ile birlikte 2015 yılında yaklaşık 150 araçla sahada çalışacak 750 personelle şehrimize, halkımıza hem temizlik alanında, hem fen işleri alanında, hem park bahçeler alanında su işleri alanında en güzel şekilde hizmet etmeye gayret edeceğiz. Tabi biz halka hizmeti hakka hizmet olarak gören bir anlayıştan geliyoruz. Onun için sizlerden ricam her birinizde bu anlayışla işinize dört elle sarılmanız. Kırşehir bizden hizmet bekliyor. Kırşehirliler sizlerden hizmet bekliyor. Yaşadığımız şehre hizmet etmek bence bir ayrıcalıktır. İnsanımıza daha güzel bir şehir ortamı oluşturabilmek için çalışmak her anlamda bence bir ayrıcalıktır. Sizlerde işinize dört elle sarılıp aynı zamanda sahada çalışan, sokakta çalışan her arkadaşımızın belediye’nin de bir aynası olduğunu unutmadan, yani sizin vatandaşa yaklaşımınız, sizin vatandaşla temasınız, bizim aynı zamanda hizmet anlayışımızın da vatandaşa yansıması demektir.
“Çok şükür 6 yıldır Kırşehir’de hizmet anlayışı noktasında önemli bir mesafe aldık. Hem kurumsallaşma adına, hem yaptığımız hizmetlerin kalitesini artırma adına önemli mesafeleri hep birlikte aldık. Bu bir ekip işi Belediye Başkanı’ndan, Belediye Başkan yardımcısından, müdürlerinden, sahada çalışan arkadaşlarımızdan, işçisinden, memurundan biz bir ekibimiz. Bin kişilik bir aileyiz, bu aile inşallah güzel işlere imza attı bundan sonrada güzel işlere imza atmaya devam edecek. Bizler sizlerin her manada daha rahat çalışabilmesi için gayret ediyoruz. Maaşlarınızı zamanında almanız için, mağdur olamamanız için sürekli arkadaşlarımızla bu konuda elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Sizlerden ricamız yaptığınız iş ne olursa olsun bunu en güzel yapmanın arayışı içerisinde olun aslında ahilikte bunu gerektiriyor. Ahilik iş ahlakı demek, yani yaptığınız işi en güzel şekilde yapmak demektir. Severek yapmak demektir ve daha iyisini nasıl yapabilirimin arayışı içerisinde olmak demek. Biz sizlere sonuna kadar güveniyoruz. Bu yılda geçen yıllarda olduğu gibi inşallah kazasız, belasız, huzur içerisinde çalıştığınız bir yıl diliyoruz.

bahçeci 30.03.2015 Destek Hizmetleri Saha Birimleri Sezon A+ğ¦-l¦-+ş¦- (5) copy
“Güzel hizmetlere hep birlikte sizlerle beraber imza atmayı diliyoruz. Sizlerin başarısı bizim başarısı demek o açıdan sizde bu anlayışla bu bilinçle işlerinize yaklaşın. Kırşehirlilere hizmet noktasında elinizden gelen gayreti göstereceğinize inancım tamdır. Rabbim işlerinizde kolaylıklar versin. İşlerinize bereket versin. İnşallah arkadaşlarınızla birlik ve beraberlik dayanışma içerisinde olun, birbirimizin eksiğini kapatarak, birbirimizin hatasını düzelterek, birbirimize güç vererek dayanışma içerisinde bir sezon diliyoruz. İnşallah kazasız, belasız bir şekilde hiçbir arkadaşımıza hiçbir zarar gelmeden güzel bir sezonu hep birlikte Kırşehir’imize yaşatalım. Bütün arkadaşlarımıza işlerinde başarılar diliyorum. Allah yardımcınız olsun. Hayırlı işler diliyorum.”
Kırşehir Belediyesi, 2015 yılı hizmet sezon açılışı yapılan dua ile başlamış oldu.