ŞEHRİMİZ Kervansaray Mahallesi’nde elektrik ve telefon direklerinin çokluğundan mahalle sakinleri şikayet ediyor.

Kervansaray Mahallesi’nde bulunan elektrik direklerinin tehlike saçtığını belirterek, yetkililere çağrıda bulunan mahalle sakinleri, elektrik direklerinin kalkmasını istiyor. Mahalle Muhtarı Şaban Solak ve Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’nin, çocuklar için tehlikelere neden olabilecek bu direklerin kaldırılmasını istediklerini belirttiler.
Elektrik ve telefon direklerinin gelişi güzel konuşlandırılmasından şikayet eden mahalle sakinleri, bazı elektrik direklerinin de tehlike saçtığını dile getiriyor… Kervansaray Mahallesi sakinleri, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’nin bu konuda yetkili kurumlarla birlikte adeta istila edilmiş mahallelerinin direk sıkıntısının çözmesini bekliyor.

K.SARAY MAH. SIKINTILA.avi_snapshot_05.16_[2015.03.12_14.28.44] copy
Konu ile ilgili haber ekibimize açıklamalarda bulunan Kervansaray Mahallesi Muhtarı Şaban Solak, yapılan hizmetler için Kırşehir Belediyesi’ne teşekkür ederken, söz konusu sıkıntıların da giderilmesi için ricada bulunarak, “Yapılmış olan Hüsnü Önkal Caddemiz, Muharrem Sayan Okulu’na bağlayan yolumuza mahallemiz olarak 20 yıldır hasrettik. Bunu Sayın Belediye Başkanımız Yaşar Bahçeci, talebimiz üzerine 6 ay içinde yolu faaliyete geçirdik. Başkanımıza mahallem adına teşekkür ediyorum. Ancak bu bölgede işlerimiz aksıyor. Çünkü telefon direkleri, elektrik direklerini yerlerinden kaldırtamıyoruz. Zaman içinde dikmişler, neye dayanılarak dikildi onu da bilmiyoruz. Şu anda iki tane direk gömüde. Mahallemizde birçok sıkıntımız var direklerle ilgili. Belediyemiz işlerimiz için uğraşıyor, ama bu direklerle ilgili bir çözüm bulunamadı. Bayındırlık Müdürlüğü’nün olduğu bölgede de aynı problem var. Asfalt atılması noktasında Sayın Başkanımızın on birinci ay için sözü var. Su hatlarımızın yenilenmesi çalışmaları da başlatıldı. Kervansaray’ın büyük bir bölümünün ana bağlantıları döşenmiş vaziyette ve bu nedenle yollarımız bozuldu. Bu çalışmalar bir seneye yakın sürecek. Mahalle sakinlerinden sabretmelerini istiyorum. Sözü verildi, asfaltları atılacak” ifadesini kullandı.