KIRŞEHİR Huzurevi’ni ziyaret eden Kırşehir Kent Konseyi, düzenlediği programla Huzurevi sakinlerine güzel bir gün yaşattı.

Kırşehir Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül, Genel Sekreter Fatih Mahmutoğlu, Şair ve Yazarlar Grubu Başkanı Zübeyde Gökbulut, Kırşehir Şair ve Yazarlar Derneği üyeleri, Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyelerinin katılımıyla gerçekleşen programda, Huzurevi sakinleri güzel ve eğlenceli bir gün yaşadı.
Kırşehir Kent Konseyi ile Huzurevi Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği etkinlikte Huzurevi sakinleri gönüllerince eğlendi.

Huzurevi.mpg_snapshot_04.18_[2015.04.18_12.16.00] copy
Kırşehir Kent Konseyi olarak Huzurevi ziyaretlerine devam ettiklerini ve bu ziyaretlerde Huzurevi sakinlerinin güler yüzü karşılaşmaktan mutluluk duyduklarını belirten Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül, "Kırşehir Kent Konseyi ve Çalışma Grupları olarak bu tür etkinliklerde yer almaktan mutluyuz. Yaşlılarımızın dertleri bizim derdimiz. Onların hüzünleri bizim hüznümüz, eğlencesi bizim eğlencemiz diye düşünüyoruz. Onların günlerini huzurlu, mutlu ve güzel geçmesi için Kırşehir Kent Konseyi olarak elimizden gelen her şeyi her zaman yapacağız. Bundan sonra daha çok etkinlikler yapacağız. Sizlerin daha huzurlu, daha mutlu günler geçirmeniz için üzerimize ne görev düşüyorsa her zaman yanınızda olacağımıza emin olun" şeklinde konuştu.
Kent Konseyi Şairler ve Yazarlar Grubu Başkanı Zübeyde Gökbulut başta olmak üzere Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı İsa Erdoğan ve dernek üyelerinin şiirler okuduğu programda, Kırşehir türküleri ile eğlenilen programda, Huzurevi sakinlerine karanfil verildi.

Huzurevi.mpg_snapshot_10.12_[2015.04.18_12.19.39] copy
Kırşehir Kent Konseyi'nin Huzurevi ile birlikte düzenlediği etkinliklerin devam edeceği bildirilirken, Huzurevi sakinleri, düzenlenen bu tür etkinliklerle unutulmadıklarını hissettiren Kent Konseyi yönetimine teşekkür etti.