Kırşehir’den yeğenleriyle birlikte Bursa Uludağ’a giderken, Eskişehir’de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Kırşehir 3. Noteri Zekiye Ersin Pazar günü Kırşehir’de toprağa verildi.
Yarıyıl tatilinden yararlanarak yeğenleri Çınar ve Melis ile birlikte Bursa’nın Uludağ ilçesine kayak yapmak üzere otobüsle Ankara’dan yola çıkan Zekiye Ersin, 06 FL 644 plakalı otobüsün Eskişehir yakınlarında kaza yapması sonrası hayatını kaybetti.
Kırşehir’de 15 yılı aşkın bir süredir Çubuk İş Merkezi’nde Kırşehir 3. Noteri olarak görev yapan Zekiye Ersin’in Eskişehir’de meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitirmesi Kırşehir’de büyük üzüntü yarattı.
Noter Zekiye Ersin’le birlikte Uludağ’a kayak için giden yeğenleri Çınar ve Melis kazayı çeşitli kırıklarda atlatırken, ilk tedavilerinin ardından taburcu edildiler.
Kırşehir’in en eski terzi esnafından ve hakemlerinden Alaattin Ersin’in kızı olan, halen Kırşehir Barosu avukatlarından Emel Ersin’in de kardeşi olan Zekiye Ersin’in cenazesi Pazar günü Cacabey Camiinde kılınan öğle namazını müteakip Aşıkpaşa Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Cenaze törenine Ak Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Kırşehir Barosu Başkanı Mehtap Karaburçak Tuzcu başta olmak üzere avukatlar, hâkimler, savcılar, noterler, siyasi parti başkanları ile temsilcileri, yakınları ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.
Bu arada Zekiye Ersin’le birlikte Uludağ’a giden ve kazadan ayağı kırılarak yaralı olarak kurtulan yeğeni Çınar da cenaze törenine tekerlekli sandalye ile katıldı ve gözyaşlarını tutamadı.
“Kırşehir Çiğdem” Gazetesi olarak merhumeye bir kez daha Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz. (HABER: SALİH GÜNER)