DSC_0026 copy

GEÇİRDİĞİ beyin kanaması sonucu kurtarılamayarak genç yaşta vefat eden Ahi Evran Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Rüştü Yeşil’in eşi Aynur yeşil, dün gözyaşlarıyla toprağa verildi.
Kırşehir Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Fatma Bacı Sevgi Evleri Çocuk Yuvası Kuruluş Müdür Yardımcısı olan Aynur Yeşil, Salı gecesi evinde geçirdiği beyin kanaması sonucu önce Ahi Evran Üniversitesi Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ardından Ankara Numune Hastanesi’ne kaldırılmış, ancak Aynur Yeşil bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak genç yaşta vefat etti.
43 yaşında, üç çocuk annesi olan Aynur Yeşil’in cenazesi dün Cacabey Camii’nde kılınan öğle namazı müteakip Kümbetaltı Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Cenaze törenine Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ile Rektör Yardımcıları, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kendirli, Emniyet Müdürü Mustafa İncebay, Kırşehir eski milletvekilleri, Dekanlar, Dekan Yardımcıları, fakülte ve yüksek okulların müdürleri ve yöneticileri, öğrenciler, üniversite camiası, daire müdürleri, oda ve dernek başkanları, siyasi partilerin yöneticileri, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü mensupları, yakınları, dost ve arkadaşları ile kalabalık bir halk topluluğu izledi.
Cenaze namazına katılanlar Genel Sekreter Rüştü Yeşil’e eşinin vefatından büyük üzüntü duyduklarını ifade ederek Yeşil ailesine başsağlığı ve sabırlar dilediler
“Kırşehir Çiğdem” Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, Ahi Evran Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Rüştü Yeşil başta olmak üzere, ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz.