ŞEHRİMİZ Kılıçözü Sanayi Sitesi’nde uzun yıllardır faaliyet gösteren Erline PVC’nin sahibi Ersin Özdemir, 17 Şubat’ta yapılacak Kırşehir Madeni İşler Odası Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.
1989 yılında mesleğe giren ve 2002 yılında Kılıçözü Sanayi Sitesi’nde kendi adına açtığı Erline PVC işyeriyle Kırşehir halkına hizmet vermeye başlayan Ersin Özdemir, sanayi esnafının yoğun istek ve talepleri üzerine Kırşehir Madeni İşler Odası başkanlığına aday olduğunu söyledi.
Dün gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”i ziyaret ederek adaylık gerekçelerini açıklayan Ersin Özdemir, “Kırşehir’de yıllardır sanayi esnafıyım. Kırşehir sevdalısıyım. Kırşehir ve hemşehrilerim için canımı bile vermeye hazırım. Onlara hizmet etmeyi ibadet olarak görüyorum. Bugüne kadar Madeni İşler Odası Başkanı ve yönetiminin sanayi esnafına doğru dürüst hizmet ettiğini göremedim. Hep birbirlerine küsüp, kırıldılar, bizleri unuttular. Ben de bunu gördüğüm için, oda üyelerimizin yoğun talepleriyle bu göreve talip oldum. Amacım hem oda üyelerimizin birlik ve beraberliğini sağlamak, hem de sorunlarını birlikte çözmektir. Ben değil, biz olarak bu yola çıktım. Tabi Allah nasip eder ve oda üyelerimiz destek verirler kazanırsam, Madeni İşler Odası’nı daha aktif hale getirip, birlik ve beraberliği sağlayarak tüm sorunları çözmek için gecemi gündüzüme katarak çalışacağım” dedi.
Kılıçözü Sanayi Sitesi’nde Erline PVC’nin marka sahibi olan ve Kırşehir’de PVC pencere-kapı ve sineklik imalatı yapan Ersin Özdemir, 17 Şubat’ta yapılacak Kırşehir Madeni İşler Odası seçimlerinde oda üyelerinin desteğini beklediğini sözlerine ekledi.
(HABER: SALİH GÜNER)