Otomobilinin içinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden AK Parti eski il sekreterlerinden Doğan Zengin, dün toprağa verildi.
Kırşehir Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü’nden emekli olduktan sonra Ak Parti’nin kuruluşundan bu yana çeşitle görevlerde bulunan iki çocuk babası Doğan Zengin, önceki gün 57 yaşında hayata gözlerini yummuştu.
Doğan Zengin’in cenaze törenine Ak Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Belediye Başkan Vekili Veli Şahin, CHP İl Başkanı Yılmaz Zengin, Ak Parti eski İl Başkanı Mustafa Kendirli, İl Genel Meclisi Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu, Özel İdare Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan, Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, Boztepe Başkanı Ramazan Aydın, daire müdürleri, oda ve dernek başkanları, yakınları ile kalabalık bir halk topluluğu katıldı.
Cacabey Camii’nde kılınan namazdan önce bir konuşan Milletvekili Salih Çetinkaya “Doğan abimizi rahmeti rahmana uğurlamak üzere toplanmış bulunuyoruz. Tabi Doğan Zengin abi gerçekten kamil insan olma anlamında çok farklı bir yerdeydi. Bakın biz dost olarak, bir büyük olarak nasıl bir iyi insan olduğunu aslında yaşayarak bizlere gösterdi gösterdi. Yaklaşık 15 senedir tanıyorum. Birçok çalışmalarda beraber olduk. Köyde, kentte kimin ne sıkıntısı varsa hep onu bu işlerle meşgul olurken gördük. Dolayısıyla insan inşallah ölümünde güzellini de rabbim bizlere nasip etsin. Ölüm güzel olur mu evet diyor ki şair. Ölüm budur pert vakasında ölüm güzel olmasa ölürmüydü Peygamber. Ölümünde güzelini Allah bizlere nasip etsin. Şimdi Doğan abimizi çoğunuz tanıyorsunuz. Onun doğru bir mümin, doğru bir Müslüman olduğunu şahitlik eder misiniz, şahitlik eder misiniz, şahitlik eder misiniz? Varsa onun size, sizin ona haklarınızı helal ediyor musunuz?” dedi.
Doğan Zengin’in naaşı Cacabey Camii’ne getirildi ve burada öğle namazını müteakip kılınan namazın ardından Çadırlı Hacıyusuf köyünde toprağa verildi. (HABER: SALİH GÜNER)

 

Milletvekili Çetinkaya’dan Zengin’e taziye


Ak Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, eski il sekreteri Doğan Zengin’in vefatından büyük üzüntü duyduğunu ifade etti.
Kırşehir Köyhizmetleri İl Müdürlüğü’nden emekli olduktan sonra AK Parti’nin kuruluşunda görev alan ve bugüne kadar çeşitli kademelerinde görev yapan Doğan Zengin’in geçirdiği kalp krizi sonucu vefatını büyük üzüntü ile öğrendiğini belirten Milletvekili Salih Çetinkaya, yayınladığı taziye mesajında “İl Başkanlığım dönemimde partimizin İl Sekreteri olarak görev yapan AK davamızın Kırşehir'deki sevilen abisi Doğan Zengin abimin aniden kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybettiğini öğrendim. Kalbi gönlü zengin olan kimseyi incitmeyen herkesin sevgisini kazanmış çok kıymetli abime Allah tan rahmetler diliyorum. Mekanın Cennet olsun. Rabbim geride kalanlarına sabırlar ihsan eylesin” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)

 

Milletvekili Arslan’dan başsağlığı mesajı


Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mikâil Arslan, Ak Parti’nin eski il sekterlerinden Doğan Zengin’in geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmesinden büyük üzüntü duyduğunu açıkladı.
15 yıldır Ak Parti’nin çeşitli kademelerinde görev alan Doğan Zengin’e Allah’tan rahmet dileyen Milletvekili Mikâil Arslan, “Ölümün olduğu şu fani dünyada birbirini kırmak ne diye? Bu sözü düstur edinmiş, güzel insan, Ak Parti ailesinin sevilen isimlerinden, kıymetli kardeşimiz, arkadaşımız Doğan Zengin, bugün hakkın rahmetine kavuşmuştur. Geride kalanlara sabır ve kendisine Rabbimizden mağfiret dileriz” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)

Hacı Turan’dan taziye mesajı


AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve 22. Dönem Kırşehir Milletvekili Hacı Turan, Doğan Zengin’i kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını bildirdi.
Ak Parti’nin kuruluşundan bu yana çeşitli kademelerinde görev yapan Doğan Zengin’in geçirdiği kalp krizi sonucu vefat ettiğini üzüntü ile öğrendiğini ifade eden Hacı Turan, yayınladığı taziye mesajında “Kırşehir'de büyük küçük genç yaşlı herkes tarafından çok sevilen, AK Partimizin emektarı, il başkan yardımcısı olduğu dönemde ve daha sonrasında da davadan kopmayan, hiçbir menfaat gözetmeksizin dişiyle tırnağıyla çalışan gençlerimizin Doğan abisi, sevgili dostumuz Doğan Zengin'in vefatı bizleri derinden üzdü. Rabbim mekanını cennet eylesin. Ailesinin ve tüm camiamızın başı sağolsun” dedi.