5 copy

DAHA yaşanabilir güzel bir Kırşehir için hayata geçirdiği projelerle öngörülen gelişim için adımlar atan Kırşehir Belediyesi, yaz-kış demeden değişim için çalışmaya devam ediyor.
“YAZ KIŞ DEMEDEN DEĞİŞİM İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Kırşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yeşil alanlarda ve parklarda ağaç bakım ve budama, çim biçme, yabani ot temizliği, park bakım ve revize çalışmalarını sürdürüyor.
Amaçlarının halkın ortak kullanımına açık tüm alanları temiz, sağlıklı ve bakımlı halde tutmak için çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yeşil alanların tamamında çim biçme ve temizlik çalışmasının yapıldığını söyledi.
Başkan Bahçeci, “Mevcut parklar ve yeşil alanlarda yapılan bakım çalışmaları kapsamında yabani ot temizliği, ağaç budama, çim biçme çalışmaları yapılıyor. İl genelinde farklı noktalarda çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, vatandaşların yemyeşil ve bakımlı parklarda güzel bir yaz geçirmeleri amacıyla çalışmalarını kesintisiz olarak sürdürüyor” diye konuştu.
“TEMİZLİK EKİPLERİMİZ ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR”
Temizlik ekiplerinin aralıksız çalıştığını da belirten Başkan Bahçeci şunları kaydetti:
“Belediyemiz sınırlarındaki bütün ana cadde ve sokaklardan her gün düzenli olarak çöp toplanıyor. Şehrimiz ana arterleri, sokak ve mahallelerimiz süpürülüyor. Ayrıca tüm ana arter ve yaya trafiğinin yoğun olduğu bölgelerimizde süpürge ekiplerimiz çalışıyor. Çöp süpürme aracı ile gün içerisinde şehrimizdeki cadde ve sokaklar periyodik olarak süpürülüyor. Mahallelerimizde ve birçok bölgede temizlik çalışmalarımızı yürütüyoruz. Temizlik ekiplerimiz her gün belirlenen sorumluluk bölgelerinde grup çalışması yaparak, çöp ev, metruk binalar, boş alanlar ve sitelerde temizlik çalışması yapmaktadır. Bunların yanı sıra 14 mahallemizde de ciddi bir temizlik operasyonu yapıyoruz. Yaptığımız bu temizlik hareketi ile hem görüntü kirliliği ortadan kalkıyor, hem de şehrimiz daha temiz bir görüntüye kavuşuyor.”