Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kent merkezindeki tamamlanan dev alt yapı çalışmalarının ardından başladıkları üst yapı çalışmalarının da birer birer bittiğini açıkladı.
Kırşehir’in güzelleşmeye devam edeceğini belirten Başkan Bahçeci, “Bizlere her koşulda inanıp, güvenen hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.
Kırşehir Belediyesi, kent merkezindeki hayata geçirdiği dev alt yapı hamlesini sona ermesinin ardından, bir süre önce başladığı üst yapı çalışmalarını da hızlı bir şekilde tamamlıyor.
Üst yapı çalışmalarının tamamlanması için aralıksız çalışan Kırşehir Belediyesi, Mehmet Ali Altın Bulvarı, Ankara Caddesi, Terme Caddesi, Lise Caddesi sınırları içerisinde yer alan, yoğun bir trafik akışına sahip Caddelerde sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı. Modern bir görünüme kavuşan merkeze sıcak asfalt döküldü.
Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir'in yıllardır en büyük ihtiyaçları arasında olan ulaşım için birçok yatırım yaptıklarını vurgulayarak, “Hamdolsun alt yapısı biten bölgelerimizde hızlı bir şekilde üst yapı çalışmalarını başlayıp bitiriyoruz. Bizlere her koşulda inanıp, güvenen hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Kırşehir’imiz güzelleşmeye devam edecek. Kırşehir için en güzeli neyse yapmaya devam ediyoruz” dedi.
2018 yılında pek çok mahallenin üst yapısının tamamlanarak, bambaşka bir görünüme kavuşacağını müjdeleyen Başkan Bahçeci, “Birçok noktada ekiplerimiz, vatandaşlarımızın rahatı ve memnuniyeti için çalışıyor. İnşallah çalışmalarımız sona erdiğinde, kentimiz çok daha güzel olacak. Sizlerden aldığımız destek ve dualarla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
HABER MERKEZİ