IMG-20160106-WA0009 copy

KIRŞEHİR Ak Parti Kadın Kolları teşkilatı tarafından başlatılan “Çocuklarımız Üşümesin” projesi kapsamında atkı, bere ve giysileri sevgi evlerinde kalan kimsesiz çocuklara verildi.

Proje kapsamında hazırlanan kıyafetler Sevgi Evleri’ndeki çocuklara hediye edildi.
Sevgi Evleri’nde düzenlenen programa katılan Ak Parti İl Başkanı Mustafa Kendirli, soğuk havalarda çocuklar için AK Partili kadınların kendilerinin ördüğü atkı, bere gibi malzemeleri teslim ettiklerini söyledi.
Kadın Kolları’nın farklı bir sosyal sorumluluk projesine el attığını ve kimsesiz çocuklar için soğuk kış günlerinde içlerini ısıtacak bir faaliyet gerçekleştirildiğini ifade eden İL Başkanı Kendirli, “Tüm kadınlarımız seferber olarak atkı ve bere ördü. El emeği ve göz nuru bu örgüler Sevgi evlerinde kimsesiz çocuklarımız için hazırlandı. El emeğini göz nuru esirgemeden Ak Kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Her konuda olduğu gibi bu konuda Kırşehir için elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.
Proje hakkında bilgiler veren AK Parti Kırşehir Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer de, devletin Sevgi Evleri’nde kalan çocukların her ihtiyacını karşıladığını kendilerinin de Kırşehir’de sosyal sorumluluk projesi başlattıklarını anlattı.
Düğer, “Beklenenin üstünde sert geçen kış mevsimi için Kırşehir’de ‘Çocuklarımız Üşümesin’ adı altında sosyal sorumluluk projesini AK Parti Kadın Kolları olarak başlattık. Fakat parti olarak başlattığımız projemizi Kırşehir’de kadınların partili ayrımı gözetmeksizin herkese ulaşımını sağlayarak sevgi evleri yurtlarında kalan çocuklarımız için kadınlarımızdan el örgüsü bir şey yapmalarını istedik. Onların da destekleri ile elde örülen atkı, bere, eldiven ne geldi ise çocuklarımızla paylaşarak onların sıcak yuvalarını daha da ısıttık. Bu anlamda bizleri destekleyen hanımlarımıza teşekkürü bir borç bilirim” şeklinde konuştu.
Kadın Kolları Başkanı Düğer, Kırşehirli kadınların sosyal sorumluluğu gerektirecek her türlü proje için de kendilerine ulaşmasını istedi.