kent konsey ağaç

Kent Konseyi, sosyal sorumluluk bilinciyle yaptığı faaliyetlerini sürdürüyor…

 Ağaç Dikim Şenliği’nde fidanlar toprakla buluştu

 KIRŞEHİR Kent Konseyi Başkanlığı, sosyal sorumluluk bilinciyle gerçekleştirdiği faaliyetlerini sürdürüyor.

“Şehrin Sakini Değil, Sahibi Ol” sloganıyla kurulduğu günden bu yana birçok çalışmaya imza atan, Kırşehir’in tarihi ve kültürel değerlerine sahip çıkarak Türkiye genelinde tanıtmaya yönelik faaliyetlerde bulunan Kırşehir Kent Konseyi Başkanlığı, Ağaç Dikim Şenliği düzenledi.

Kırşehir Kent Konseyi Yönetişim Çalışma Grubu tarafından 1 Mayıs Cuma günü gerçekleştirilen Ağaç Dikim Şenliği’nde fidanlar toprakla buluştu.

“Bir Ağaç, Bir Orman” sloganıyla gerçekleştirilen etkinliğe Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül, Genel Sekreter Fatih Mahmutoğlu, Kent Konseyi Danışmanı ve Yönetişim Çalışma Grubu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kocaoğlu, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Taş katıldı.

Mucur’un Aydoğmuş ilçesinde gerçekleştirilen etkinlikte Köy Muhtarı Abdullah Yobaş da hazır bulunurken, köylülerle birlikte gerçekleştirilen etkinlikte fidanlar toprakla buluşturuldu.

Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Hatice Yıldız, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Bir Ağaç, Bir Orman” sloganıyla yola çıkılan etkinliğimizi mükemmel şekilde sonuçlandırmış bulunmaktayız. Bu etkinliğimizde bizden maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Kırşehir Kent Konseyi Başkanı Sayın Tahsin Üçgül’e, Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Mahmutoğlu’na, Kent Konseyi Danışmanı ve Yönetişim Çalışma Grubu Başkanımız Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kocaoğlu’na ve günün önemli mimarlarından biri olan Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Taş’a, köy halkıyla bizi en iyi şekilde ağırlayan Aydoğmuş Köy Muhtarı Abdullah Yobaş’a ve etkinliğimize katılan herkese teşekkür ederiz. Ayrıca etkinliğimiz sırasında profesyonel çekimlerinden dolayı da Akdan Fotoğraf’a teşekkürü bir borç biliriz” dedi.