Kırşehir Belediyesporumuz iki hafta üst üste yenilince play-off bir anlamda riske girdi. Ligimiz böyle kırılgan bir lig. Puanlar çok yakın olunca puan sıralaması her an değişiyor.
    Sosyal medyadaki paylaşımları, yorumları eleştirileri okuyorum. Doğru olan var, afaki yapılan yorumlar var.
    Ben eleştirin her türlüsüne açığım. Yapılan eleştirilerden ders çıkarabilirseniz bu bize avantaj olarak döner. Ancak radikal eleştiriler yarar sağlar. Bunu da belirtmeden geçemeyeceğim. 
    Eleştiri yapacaksanız, hele hele bir profesyonel futbol takımını eleştirip, yorum yapacaksanız o kulüple yatıp, onunla kalkacak, her şeyini birebir bileceksiniz.
    ***
    Ne olabilir bunlar; bir kere o takımın yediğinden, içtiğine kadar, yapılan çalışmaları birebir izlemekten, sporcuların sakatlığından, hastalığından, cezasından, psikolojisinden, parasal sorunlarından, malzemecisinden, ahçısına, sağlık ekiplerinden yönetimin yaşadığı her türlü sorundan, teknik ekibin psikolojisinden aklınıza ne geliyorsa hepsinden haberdar olmalı, bilgi sahibi olmalısınız.
Bunlardan haberdar olan bir kişinin yaptığı her türlü yorumu, eleştiriyi dikkate alır, saygı duyarım.
            ***
    Her türlü eleştiriyi yapanlara saygı duyuyorum. Çünkü onlar da takımımızı seviyor, daha iyi yerlerde olmamızı arzu ediyorlar. Ancak dediğim gibi olumlu eleştiri, yorum yapmak takımla birebir yaşamakla mümkün olur. 
            ***
    Takımımızın play-off şansı kaybolmuş değil ve hala ilk beşin içindeyiz. Bulunduğumuz yeri kaybetmemek için hep beraber dayanışma içinde olmalıyız. Kulüp yönetiminden teknik ekibe, sporculara, tüm emeğe geçenlere bu aşamada destek olmak zorundayız. Kırşehir Belediyespor’un yönetimin, teknik ekip ve sporcuların özverili çalışmalarına destek vermeliyiz. Play-off’a kalamayabiliriz. Bu dünyanın sonu değil, bana göre önemli olan takımımızın profesyonel liglerde kalıcı olmasıdır. Bunun yolu da akılcı yatırımlardan geçer. Bizim gibi mali olanakları kısıtlı illeri macera aramamalı, en iyi takımı, en ekonomik koşullarda nasıl oluşturabiliriz, bunun hesaplarını yapmalıyız.
***
    Şimdi önümüzde çok kritik bir maç var. Kırklareli maçı çok önem kazandı. Sıradan bir takım da değil. Dikkatli olmamız gerek. Bu nedenle birlik olmak, destek olmak zamanı. Teknik heyeti, sporcuları rahat bırakalım. Onlar da takımın kötülüğünü isteyecek değiller ya. Kimin oynaması gerektiğini, nerede oynaması gerektiğini herkesten daha iyi onlar bilir. Çünkü takımla onlar yatıp, onlar kalkıyorlar. Bizim söyleyeceğimiz her şey afaki.
    Yönetime, teknik heyete, sporcularımıza güvenmemiz gerekiyor. 
    Haydi Kırşehir Belediyespor gerekeni yapın ve bizi mutlu edin. Başarılar diliyorum takımımıza...