SAHA: 2 No’lu Sentetik (Kırşehir)

HAKEM: Murat Yağlı**

GENÇLİKSPOR (U11): Ahmet Yonca**, Hasan Kılıç**, Muhammed Sefa Özdemir**, Umut Ali Vuruş**, Hayati Tutsun**, Yuşa Doruk**, Kerim Şen**, Osman Bozbıyık**, Berat Akdeniz**, Eren**, Selahattin Durdu**, Uhut Enes Kılıç**, Kerim Şen**, Muhammed Efe**, Fırat Çil**, Gökhan Aybar**, Ramazan Çanakçı**, Buğra Yağlı**, Ali Erdem Emir**, Eren Bertuğ**, Ümit Ali**, Süleyman Bolat**

ANTRENÖR: Murat Uyumsal

ATAKSPOR (U11): Ufuk Deniz Baran**, Selahattin Karaer**, Ali Çataloğlu**, Hüseyin Kırlı**, Melih Kaan Balta**, Mehmet Buğra Ekin**, Emir Can Çelik**, Buğra Ekin**, Eymen Altıok**, Hidayet Yücesan**, Ahmet Selim Çağlayan**, Ahmet Yabaneri**, Kerem Şimşek**

ANTRENÖR: Hikmet Demir

Kırşehirspor, Niğde’den 1 puanı son dakikada kurtardı: 1-1
Kırşehirspor, Niğde’den 1 puanı son dakikada kurtardı: 1-1
İçeriği Görüntüle

GOLLER: Dk.7 Süleyman Bolat, Dk.13,36,40 Kerim Şen (Gençlikspor), Dk.19 Mehmet Buğra Ekin (Atakspor)

U11 GENÇLER Ligi’nin 9’uncu haftasının açılış maçında şampiyonluk mücadelesi veren Gençlikspor ile ligin son sırasında yer alan Atakspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Gençlikspor, Süleyman ve Kerim Şen (3) golleriyle 4-1 kazandı.

Cuma günü 2 No’lu Sentetik sahasında oynanan ve Murat Yağlı’nın tek hakem olarak yönettiği maça etkili başlayan Gençlikspor maçın henüz 7’nci dakikasında Süleyman Bolat’ın golüyle 1-0 öne geçti.

Maçın başında erken bulduğu golle morallenen ve rakip kalede daha fazla görülen Gençlikspor 13’üncü dakikada golcüsü Kerim Şen’in kaydettiği golle skoru 2-0 yaptı.

Atakspor, 19’uncu dakikada Mehmet Buğra Ekin’n kaydettiği golle skoru 2-1 yaptı. Karşılaşmanın ilk yarısını Gençlikspor 2-1 önde tamamladı.

Mücadelenin 2’nci yarısında da etkili futbolunu sürdüren Gençlikspor, 36 ve 40’ncı dakikada Kerim Şen’in golleriyle maçta bir anda 4-1 öne geçti.

İlerleyen dakikalarda başka gol olmadı ve Gençlikspor, Atakspor’u 4-1 mağlup ederek puanını 18 yapıp liderliğini sürdürdü.

(HABER-FOTOĞRAFLAR: SALİH HANÇER)

Muhabir: İlknur öncü