En son yazımızda özellikle vurgulamış ve asla puan kaybı yaşamamamız gerektiğini söylemiştik.
Çok şükür ki Erokspor maçını 1-0’lık bir sonuç ile zor da olsa kazanmasını bildik.
Son 3 deplasman maçında sadece 1 puan alıp liderliği bu maç öncesinde Erokspor’a averajla da olsa bırakmıştık. Öyle ki bir anlamda Kırşehirli sporseverler bu maçın telafisinin mümkün olmayacağını ve adeta şampiyonluk için son şansımızın olduğunu sosyal medyadan ve tribünlerden dillendirmeye başlamışlardı.
Böyle bir takımı idare etmek hem yöneticilere, hem de takımın hocalarına oldukça zor gelen bir iştir.
Neyse ki 90 dakika sonunda maçı kazanan ve liderliği yeniden alan taraf olduk.
Maça gelecek olursak; stresli ve oldukça baskı altında başlanılan bir ilk yarı oldu. Dengeli giden maçta zaman zaman organize olduğumuz anlarda oldu. İlk yarı kontrollü geçerken ikinci yarı daha canlı olduğumuzu söyleyebilirim.
Karşınızda bizimle aynı puana sahip bir takımla karşılaşıyoruz ve seyirci baskısı ile bir an evvel gölü bulmak için çaba harcıyorsunuz. Bu durum takımda oyuncuların bazen yapmak istediklerini yapamamalarına neden olabiliyor. 51.dakikada Turgay’ın kornerden yaptığı ortaya düzgün bir kafa vuruşu yapan Batuhan’ın gölü ile öne geçtik ve maçta bu sonuçla bitti.
Özellikle şunu söylemekte fayda görüyorum ki bu sezonki en çok kazanmayı istediğimiz bir maçtı diyebilirim.
Gerçekten takım olarak çok fazla pozisyon üretememiş de olsak arzulu ve kazanma hırsının hat safhada olduğunu söylemek istiyorum.
Şimdi her şey artık bizim elimizde ve bundan sonrası için daha dikkatli motivasyonumuzun üst seviyede tutulması gereken 3 maça odaklanmalıyız.
Bu Pazar Düzce ve daha sonrasında Altındağ deplasmanlarımız var. Ben bu maçlarda en az 4 puan almamız gerektiğini düşünüyorum. Sonrasında ise kendi saha ve seyircimiz önünde Kızılcabölük ile oynayacağız ve o maçı da kazanmamız durumunda artık bu ligi lider tamamlayabileceğimizi net bir şekilde söyleyebilirim.
Ben inanıyorum ve güveniyorum ki bu takım her şeye rağmen lider olarak bu ligi bitirecek. Yoksa play-off mücadelesinde çıkmak çok daha zor olacak. Kaldı ki o durumda nelerin döndüğünü ve döneceğini futbolun içinden gelen biri olarak çok iyi bilmekteyim.
Takımımızı tebrik ediyorum ve taraftarlarımıza bu hafta Düzce maçında stadı olabildiğince doldurmalarını istiyorum.
Başlığa dönecek olur isek; zor bir sürecin içine girdik herkes galibiyete kilitlenmiş ve beraberliğe bile tahammülümüz yok. Bu yüzden bazen insanlar birbirini kıracak sözler ve davranışlar içerisinde olabiliyorlar.
Takıma galip gelince kimse eleştirilmez ve alınan 3 puan konuşulur. Biz tek galip gelip ligi lider tamamlayalım varsın güzel futbol oynamayalım.
Sanki Erokspor inanılmaz bir futbol oynadı...! Ben Erokspor’u hiç beğenmedim sadece takım oyunu oynuyorlar. Altındağ da, Orduspor’da, Van Belediyespor da hatta Düzce bile bu takımdan iyi birer takım.
İnşallah biz de bu maçta olacağız ve takımımızı desteklemeye devam edeceğiz.