Milletçe koronavirüs belası ile mücadele ediyoruz, kültür, ekonomi, siyaset diyoruz, duygu ve düşüncelerimizi yazıp çiziyoruz ama bu hayatın içinde toplumsal duygularımıza yön veren futbol da var elbette. 
Sevdiğim bir renktir lacivert, onunla birlikte özdeşleşen ve güzel bir görünüm sergileyen sarı ile yan yana getirdiğimizde Sarı-Lacivert olur ki bu da kanaryanın yani Fenerbahçe’nin renkleridir. Anadolu’nun eski ve zengin kulübüdür Fenerbahçe…
Geçtiğimiz birkaç sezondur aradığını bulamayan, taraftarını mutlu edemeyen, başarıdan yoksun yıllar geçti gitti. Düşünüyorum da, geçtiğimiz dönemlerde çok kötü sezonlar yaşanmıştı, bu sezon farklı bir Fenerbahçe, farklı bir futbol ortaya konulmaya başlanıldı. Sezon yeni başladı ama görünen köy kılavuz istemez denir ya öyle bir şey. Oynanan futbol, sahada mücadele ve yüksek tempo Türk kahvesi içerken izlendiği zaman keyif veriyor insana.
Teknik adam olarak, Erol Bulut Fenerbahçe futbol takımını şampiyon yapmaya yeterli sanki. Ayrıca futbolcu transferi politikası da bu sene doğru hem ekonomik, hem de teknik olarak ve futbolcuların kalitesi yönünden bakıldığında böyle bir sonuç ortaya çıkıyor, bu da takıma gönül veren toplumu mutlu etmeye yettiğini cümle alem görüyor biliyor.
Fenerbahçe futbol takımı sezonun henüz başında ama puan kaybına tahammülü yok. Rize, Hatay, Galatasaray, Göztepe maçlarında hem puanlar alındı, hem de ortaya konulan futbol beğeni kazandı. İsim isim futbolcuların yerliler ve yabancılar, eskiler ve yeni transferler takım için sahada ellerinden geleni yaptıkları kamuoyunca görülmekte ve izlenmektedir.
Geçtiğimiz sezon, Fenerbahçe futbol takımını oynadığı futbol nedeniyle eştirdik, teknik adamı eleştirdik, zira oynatılan vasat futbola tahammül edilmesi de ümitsiz bir vakıa olarak görülüyordu. Ama bu sezon öyle değil farklı bir teknik adam, iyi futbol heyecan yaratmaya yetiyor.
Tabi ki, yönetimin ve teknik heyetin, sezon başında yaptığı doğru transferlerle Fenerbahçe futbol takımını bu günkü hale getirilmesinin sağlandığı kesin. Oluşturulan kadro ile hem kulüp, hem de yönetim taraftarın takdirini kazanmaktadır.
Taraftar bu takımdan yıllarca özlem duyduğu mutlu sona ulaşmayı bekliyor.
Başarılar Fenerbahçe…
Bir tutkusun sen Fenerbahçe…
Taraftar Kırşehir’de, Anadolu da şampiyonluk meşalesini yakmaya hazırlanıyor Fenerbahçe…