Kuşak töreni öncesi pasta kesilerek renkli dakikalar yaşandı. Kuşak tören öncesi kısa bir konuşma yapan Altınok, " Bize destek olan Velilerimize, izlemeye gelen misafirlerimize, ter döken sevgili öğrencilerime ve organizasyon anlamında yardımını esirgemeyen Metin Balkaya, Muhammed Ali Yıldız ve Fatih Güneş kardeşlerime emek veren herkese sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Tüm sporcularımın yeni kuşakları hayırlı olsun" dedi. Daha sonra kuşak terfi törenine geçildi. Kuşak Terfi töreninde sporcuların heyecanları gözlerinden okunurken, onları izlemeye gelen ailelerde onlarla birlikte sevinerek duygusal anlar yaşadılar.
Tören sonrası karate antrenörü Fatih Güneş öğrencilerine kısa bir konuşma yaparak şu ifadelere yer verdi. Bugün burada aileler ile birlikte toplanmamızın sebebi çocuklarımızın yetenekleri ve becerileridir. Beyazdan sarıya, sarıdan turuncuya, turuncudan yeşile, yeşilden maviye, maviden kahverengiye derken siyah kuşak seviyesine gelene kadar çalışmalarımız devam edecek.
Bizlerin tek isteği buradaki çocuklarımızı zararlı alışkanlıklardan uzak tutup, onları spora yönlendirmektir. Milli takıma Kırşehir'den başarılı sporcular yetiştirerek bayrağımızı dalgalandırıp, çıtamızı yükseltmek istiyoruz. Ben inanıyorum ki buradaki çocuklarımızın her biri başarılı olarak kendilerini ispatlayacaklar."
Muhabir: TE Bilişim

