Kötü koku yayılan müstakil eve giren ekipler, silahla vurularak hayatını kaybettiği belirlenen bir erkeğin cesediyle karşılaştı.
Kötü koku üzerine ihbar yapıldı
Olay, Osmaniye'nin Karaçay Mahallesi 6020 Sokak'ta meydana geldi. Müstakil evden yayılan kötü kokuyu fark eden çevre sakinleri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.
İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kapıyı kırarak eve giren ekipler, bir erkeğe ait ceset buldu.
Silahla vurulduğu belirlendi
Olay yerinde yapılan incelemede, hayatını kaybeden kişinin silahla vurulduğu tespit edildi. Erkeğin kimliği ve ölümünün ne zaman gerçekleştiğine ilişkin bilgi paylaşılmadı.
Ceset, otopsi yapılmak üzere Osmaniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



