Evet, bildiğiniz üzere 31 Mart Pazar günü tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimiz Kırşehir’de de seçim telaşı vardı. Aylarca, mitingler, mahalle toplantıları, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi tüm adaylar.

Evet, bildiğiniz üzere 31 Mart Pazar günü tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimiz Kırşehir’de de seçim telaşı vardı.
Aylarca, mitingler, mahalle toplantıları, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi tüm adaylar. İlimiz Kırşehir için bu zorlu mücadelenin galibi Selahattin Ekicioğlu oldu.
On yıllık Ak Parti’li Yaşar Bahçeci dönemi kapanıp, tam 25 yılın aranın ardından CHP ve İyi Parti’nin ortak adayı CHP’li Selahattin Ekicioğlu dönemi başladı.
Ben bir vatandaş olarak Yaşar Bahçeci’ye Kırşehir’e kazandırdığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Belki bazıları şimdi “Hizmet etmek onun işiydi, bunun için teşekküre gerek yok” diyenler de olabilir. Fakat daha önceki dönemlerde de hizmet etmekten başka işi olmayanlar vardı ama hiçbir yerde kalıcı ve güzel bir eserleri, bir hizmetlerini de göremiyoruz ortada…
İlla bir taraf olmaya, partici olmaya, adamcı olmaya gerek yok. Haklıya hakkını vermek gerekir.
Kim ne der, düşünür bilmiyorum ama ben bir kez daha bir Kırşehirli olarak, Kent Park için, Neşet Ertaş Kültür Merkezi için, Masal Park için, otobüsler için, Güzler için, Hılla için, Ağalar Konağı için, şehir Pazar yeri ve otogar için, yıllardır kimsenin cesaret edemediği altyapıyı yenilediği için ki en büyük risk içeren hizmeti bence buydu ve benim için en önemlisi, önceden tek başına çıkmaya korktuğum şimdi her gün gönül rahatlığıyla misler gibi yürüyebildiğim Kayseri yolu için, daha sayamadığım bir sürü hizmetler için teşekkürler Sayın Yaşar Bahçeci. Yolunuz açık olsun.
Ve Selahattin Ekicioğlu…
Ticaret Odası Başkanlığı’ndan tanıdığım, babam ve amcamla çok esi tanışıklığı ve dostluğu olduğunu sonradan öğrendiğim, yanında hiç rahatsızlık hissetmeyeceğiniz, samimi, içten, özellikle dürüstlüğüyle bilinen yeni başkanımız…
Partizanlık yapmayacağına, çalışanların işiyle, aşıyla oynamayacağına inandığımız Selahattin Başkanımızın Kırşehir’in sorunlarıyla ilgileneceğinden, yarım kalan hizmetleri tamamlayacağından, yeni, daha güzel işler başarıp, onu bu kıyasıya yarıştan galip çıkaran hemşehrilerinin yüzünü kara çıkarmayacağından adım kadar eminim.
Allah yeni görevinizi hayırlı, mübarek etsin Başkanım, Allah utandırmasın…