Kırşehir Belediyesporumuz hafta sonu Pazar günü Bartınspor ile çok kritik bir maça çıkıyor. Bartınspor tıpkı bizim gibi 8 galibiyet 4 beraberlik ve bir yenilgi ile 28 puan ve averajla lider durumda.

Kırşehir Belediyesporumuz hafta sonu Pazar günü Bartınspor ile çok kritik bir maça çıkıyor.
Bartınspor tıpkı bizim gibi 8 galibiyet 4 beraberlik ve bir yenilgi ile 28 puan ve averajla lider durumda. Ligimizin en az gol yiyen takımı. İlk devre Bartın da oynanan maç 0-0 berabere bitmişti.
Bartın kötü başladığı ligi şuan iyi götürüyor. Tek yenilgisini de Anadolu Kırıkkale spor karşısında aldı. Bu hafta biz sahamızda Bartınspor ile oynarken, Anadolu Kırıkkale de Karadeniz Ereğli deplasmanına gidiyor ki buradaki alınacak tüm sonuçlar bizim işimize gelir umarım berabere kalırlar.
Kırşehir Belediyesporumuzda eksik, sakat ve kart cezalısı oyuncu bulunmuyor. Kadromuza yeni kattığımız Ayvaz’ın sakatlığı devam ediyor ve 18 kişilik kadroda bu maçta olmayacak.
Bildiğiniz gibi devre arası takımımızın 11’inde oynayan 3 oyuncu ile yollarımız ayrılmıştı. Diğer taraftan takımımız devre arası 11 yeni oyuncu ile anlaşma sağlandı ve 7 sine lisans çıkartılmıştı.
Bu oyunculardan geçtiğimiz hafta ilk kez takımımız ile ilk 11'de maça çıkan Kırıkkale’den aldığımız Emre Batı, forvet Emrah Kol ve ikinci yarı oyuna giren Gökhan Şanlıtürk Kırıkkale maçında çok iyi bir performans göstermişlerdi. Gerek tribünün ve gerekse de seyircinin üzerine oynadığı için maçta aksayan ve bir iki hata yapan Emre Batı umuyorum ki ilerleyen haftalar da çok daha iyi olacaktır. Emrah Kol ve Gökhan Şanlıtürk’ün çok iyi bir maç çıkardığını söyleyebilirim.
Büyük bir aksilik olmaz ise hocamız Bartın maçına da yine Kırıkkale maçındaki ilk 11 ile çıkacağını düşünüyorum. Bilindiği gibi ilk devre bizde oynayan orta saha oyuncusu Savaş Doğan Bartınspor’un orta sahasında yer alacak.
Biz bir grup Kırıkkalespor taraftarının yaptığını yapmayalım ve ne eski oyuncumuz Savaş Doğan’ı, ne rakibimiz Bartınspor’lu oyuncuları, ne de bundan sonra misafir edeceğimiz diğer takımlara kötü tezahürat ve küfür etmekten kaçınalım.
Bartınspor’da dikkat edeceğimiz diğer oyuncular ise; Ramazan Taş, Efosa, Emre Çağlar, Kaan Akar ve çok iyi bir sezon geçiren kalecileri Mehmet Dilaver var.
Çok koşan, çok mücadele eden bir takım olan Bartınspor’u yenecek güç ve kadroya fazlası ile sahibiz. Yeter ki yüreğimizle mücadele edip hırsımızı ortaya koyalım.
Kırıkkale maçı öncesi benim en çok endişe duyduğum ilk devre hiç maç oynamayan kalecimiz Seyfettin idi ama gerçekten o maçta çok iyi oynayıp beni yanılttı. Umarım bu maçta da iyi bir maç çıkartır.
Bu maçı kazandıktan sonra zor iki maçımız kalacak; Karadeniz Ereğli ve Kastamonu deplasmanı bu maçları da kayıpsız atlatırsak inşallah bu grubu lider bitirmemiz için bundan sonraki maçlarda çok daha kolay olacaktır.
Bu maçın çok zor geçeceği kesin ama mutlaka kazanmalıyız. Bu yüzden tüm Kırşehir spor sevdalılarını o gün stattaki yerlerini alıp Ahi şehrine yakışır şekilde misafirimizi ağırlayıp takımımıza tezahürat yapmaya davet ediyorum…
Daha önceki yazılarımızda da defaten söyledim gibi bu grup bizim için bir şans ve bu grubu lider bitirmeliyiz. Bu şansı değerlendiremez isek 3. Lig hayal olacak ve yine 5-10 yıl bekleyeceğiz.
Kaldı ki bu yıl Kırşehir'imizin değerli il yöneticileri ve siyasileri takımımıza her türlü maddi ve manevi desteği sağlıyor. Böyle bir tablo karşısında Kırşehir’de herkesin beklentisi yükseldi ve şampiyonluk tek hedef olarak ortaya çıktı.
Artık bu saatten sonra hiçbir şey mazeret olamaz. Her türlü imkanın sunulduğu bir ortamda gecesini gündüzüne katan yöneticilerimize, taraftarlarımıza futbolcularımız da sahadaki performansları ve başarıları ile karşılık vermek durumundadırlar.
İnşallah geçen hafta Kırıkkale’de bıraktığımız liderliği Bartın’ı yenerek devralırız.
Ben takımımıza şimdiden başarılar diliyor ve kazasız belasız sakatlıkların kırmızı kartların olmadığı ve galip gelen tarafın biz olmasını diliyorum…
Sevgi ile kalın…