Kırşehir Belediyespor’umuz bu Pazar günü çok zorlu bir deplasman maçına çıkacak. Öyle ki sonucu neredeyse 12 puanlık bir maç bu.

Kırşehir Belediyespor’umuz bu Pazar günü çok zorlu bir deplasman maçına çıkacak.
Öyle ki sonucu neredeyse 12 puanlık bir maç bu.
Biz Ankara’da Sincan ile oynarken, Anadolu Kırıkkalespor da Bartınspor’u kendi evinde ağırlayacak.
Daha ligin bitimine bu hafta ile 4 maç olmasına rağmen alınacak tüm sonuçlar doğrultusunda ligin şampiyonu bile belli olabilir.
Bu yüzden hem kalan en önemli maçımız, hem de en önemli hafta maçları oynanacak diyorum.
Öncelikle bizim Sincan maçını kesinlikle kazanmamız lazım, diğer rakiplerimizin ne yaptığı sonraki iş.
Sincan maçından sonra kalan maçlarımız; Yeniçağaspor ile evimizde, Soğuksu ile deplasmanda ve en son hafta Devrek Belediyespor ile kendi evimizde oynayacağız.
Bartınspor Kırıkkale deplasmanında oynayacak eğer bu maçı kazanırsa bile işleri çok kolay olmayacak. Çünkü kalan iki maçı, Bağlum ile kendi evinde Çubuk ile deplasmanda oynayacak.
Karadeniz Ereğlispor bu hafta kolay rakip ile oynarken, gelecek hafta Sincan ile kendi evinde oynayıp son hafta 100. Yıl Soğuksu ile evinde oynayacak.
Kırıkkalespor, Bartınspor’u bu hafta misafir ederken gelecek hafta Keçiören Bağlum deplasmanına gidecek. Çubukspor ile kendi evinde oynayıp son hafta Kastamonu deplasmanında olacak ve Kırıkkale’nin de tek umudu Bartın’ı yenip, bizim puan kaybetmemizi beklemek olacak. İşleri oldukça zor gözüküyor.
Bir kez daha söylemek gerekirse şuan Sincan maçını kazanmamız halinde yüzde 99 şampiyonuz diyebiliriz bu benim düşüncem.
İlk maçımızda Sincansporu 3-1 yenmiştik, yine yenecek gücümüz var. Hem de daha fazlasıyla.
Kolay mı? Değil tabi ki de. Çünkü Ankara’nın 3 takımı da aynı puandalar ve düşmemek için mücadele veriyorlar. İçlerinden en iyi durumda olan Keçiören Bağlum bu yüzden Sincan maçımız çok zor olacak.
Bilindiği gibi grubun gol kralı 18 gol ile Sincanspor’lu Eşref Keçeçi takımının attığı golün yarıdan fazlasını tek başına atmış bir oyuncu dolayısı ile bu oyuncuya dikkat etmek lazım.
Takımımızda eksik ve sakat oyuncu bulunmaz iken morallerin üst düzeyde olduğunu biliyoruz.
Bilindiği üzere Aminu’nun sakatlığı hala devam ediyor. Öte yandan Çağdaş ve Serhat’ın hafif sakatlığı var ama maçta hocamızın görev vermesi halinde 11’de yer alacaklar.
Takım hocamız Ercan Kul da cezasını bitirdi ve bu hafta oyuncularının başında saha da olacak.
Geçen haftaki rahat galibiyetimizin ardından oyuncularımız bu haftaki kritik maça da çok iyi hazırlandılar.
O zaman ne yapıyoruz tüm taraftarımızı Pazar günü Sincan’a akın etmelerini istiyoruz. Çünkü o gün biz de orada olup şampiyonluk yolunda takımımızı 90 dakika destekleyeceğiz.
Sahada Kırşehir Belediyesporumuza kendi evinde oynuyormuş gibi seyirci desteği verip 12. adam olarak bu maçtaki yerimizi almamız lazım. Bunun için Valiliğimiz, Belediyemiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve diğer Kırşehir Belediyespor sevdalılarımız ellerini taşın altına koymalı ne gerekiyorsa maddi ve manevi onu yapmalıdır.
Biz inanıyor ve güveniyoruz. Kıymetli oyuncularımız, teknik ekibimiz inşallah alnınızın akı ile bu maçı da aşıp Kırşehir’e hep birlikte döneriz.
Şampiyonluk hedefimize ulaşmamız için üç puan bizim olsun diyorum.