Pazar günü Ahi Stadı’nda güzel bir havada oynanan maçta Kırşehir Belediyespor son haftaların flaş takımı, Süper Lig ekibi Antalyaspor’un “pilot takımı” Bodrumspor’u güzel bir futbol ve mücadele ile 3-0 yenerek bu sezonki en farklı galibiyetini aldı, üstelik maça eksik bir kadro ile…
Maç öncesinde takımımızda Ömer Faruk Taş, Ahmet Sabri Fener ve Ali Kuçik Covid-19 nedeniyle Şerif Doğan, Mehmet Alattinoğlu, Hakan Erçelik sakat, Bilal ve Melih de sarı kart cezalısı olması nedeniyle kadroda yer almadı. Ayrıca Covid-19 testi negatif olmasına rağmen TFF sisteminde gözükmeyen Hakan Yavuz ve Batuhan Suer de maç kadrosunda yer almadı.
Rakip Bodrum gerçekten genç bir ekip. Gelecek vaad eden futbolculardan kurulu. Dolayısıyla çok koşuyor, mücadele ediyor.
Kırşehir Belediyespor, eksik futbolcular nedeniyle ideal bir kadroyla çıkamasa da Bodrumspor karşısında iyi mücadele etti, çok koştu. Rakibe oyun oynaması için alan bırakmadı forvetinden defansına kadar…
Yeşil-beyazlılar bu kadar eksiğe rağmen, çekinerek hatta endişe ederek çıktığı bir maçı kazanması, hatta farklı kazanması daha anlamlı ve güzel oldu.
Maça gelince yeşil-beyaz ekibimizin ilk organize atağını 20. dakikada izledik. Bu dakikada Ahmet Karadayı’nın mükemmel pası ile ceza alanında buluşan Erbay Eker çok müsait bir pozisyonda topu filelere göndermek yerine auta attı. 
Bence maçın dönüm noktası 24. dakikada Kırşehir Belediyespor’un kalecisi Deniz’in rakip Bodrumspor’un net bir pozisyonuna gol izni vermemesi oldu. 
Nihayet 29.dakikada Furkan Polat’ın yerine oyuna giren Sabit Yılmaz, Bodrum ceza alanı içinde bir pozisyona girince rakip topu elle kesti ve takımımız penaltı kazandı. Üstün Bilgi, penaltından takımımızı 1-0 öne geçiren golü attı. 
İlk yarının bu skorla biteceği tahmin edilirken Üstün Bilgi tekrar sahneye çıktı ve ilk yarıyı 2-0’a getiren golü kaydetti.
İkinci yarıda konuk ekibin cılız atakları Kırşehir Belediyespor’un gol pozisyonları skoru etkilemedi. Maç 2-0 bitecek denilirken Sabit Hakan maçın skorunu tayin eden golü kaydetti. 
Böylece bu sezon ilk kez sahasında net bir skorla yani 3-0 gibi güzel bir skorla sahadan galip ayrılarak puan cetvelinde sekizinci sıraya yükselerek puanını 18’e çıkararak taraftarlarına oh be dedirtti.
Umarız Kırşehir Belediyespor ligin 13. haftasında Perşembe günü yine evinde karşılaşacağı Sivas Belediyespor’u da eli boş gönderir ve çıkışımızı sürdürerek yolumuza devam ederiz.