Kırşehir Belediyesi, Gelir Şefliği veznelerinin emlak ve çevre temizlik vergisi ödemeleri dolayısıyla öğle aralarında da açık olacağını duyurdu.

Emlak vergisi ödemeleri 2 Haziran 2025 tarihinde son buluyor. Kırşehir Belediyesi Gelir Şefliği, vatandaşların emlak ve çevre temizlik vergisi ödemelerini daha rahat gerçekleştirebilmesi için veznelerin öğle aralarında da açık olacağını duyurdu. Son ödeme tarihi olan 2 Haziran 2025'e kadar, belediyenin ilgili birimleri vatandaşlara kesintisiz hizmet sunacak.

Kırşehir Belediyesi Gelir Şefliği, öğle arası da dahil olmak üzere 31 Mayıs ve 1 Mayıs Pazar günü 09.00 ile 16.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek.

Emlak Vergisi Için Son Gün Yaklaşıyor

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'ne Rekor Bütçe Onayı
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'ne Rekor Bütçe Onayı
İçeriği Görüntüle

Öğle aralarında da hizmet verilecek

Emlak ve çevre Temizlik Vergisi 1’inci taksit ödemeleri 2 Haziran 2025 Pazartesi günü son buluyor. Kırşehir Belediyesi Gelir Şefliği, öğle arası dahil mesai saatleri içerisinde hizmet vermeye devam edecek. Ayrıca ödemeler www.kirsehir.bel.tr adresindeki "Online İşlemler" bölümünden de yapılabiliyor.

Bina, arazi ve arsalar için tahsil edilen ve servete dayalı olarak tahsil edilen Emlak Vergisinin birinci taksit ödemesi 2 Haziran 2025 tarihinde sona erecek.

2 Haziran Pazartesi günü mesai bitimine kadar devem edecek olan ödemeler için Kırşehir Belediyesi Gelir Şefliği öğle arası; 31 Mayıs Cumartesi ve 1 Haziran Pazar günü saat 09:00-16.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek.

Vatandaşlar ayrıca, Kırşehir Belediyesi internet sitesinden (https://www.kirsehir.bel.tr/) girilmesi sureti ile site ana sayfasındaki Online İşlemler bölümünden, alınacak bir şifreden sonra belediyeye olan emlak vergisi ve diğer borçların tamamını ödeyebilecekler.

Muhabir: Gurbet Erul