Hızarcılar Odası Başkanı Mustafa Genç:

“Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı”

Dört dönemdir Kırşehir Marangozlar, Mobilyacılar ve Hızarcılar Odası Başkanlığını başarıyla yürüten Mustafa Genç, üyelerinin desteğiyle beşinci kez başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Yarın Kılıçözü Sanayi Sitesi’ndeki Çıraklık Eğitim Merkezi Salonunda saat 10.30’da başlayacak genel kurulda mevcut Başkan Mustafa Genç ile Kadir Düğer başkanlık için yarışacak.

Olağan genel kurul öncesi üyelerini işyerlerinde tek tek ziyaret ederek istek ve sorunlarını dinleyen Başkan Mustafa Genç’i üyeleri adeta bağırlarına basarak desteklerini ifade ediyorlar.

16 yıldır Kırşehir Marangozlar, Mobilyacılar ve Hızarcılar Odası Başkanlığını başarıyla yürütün Mustafa Genç, gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”e yaptığı açıklamadı şunları ifade etti:

“Biz üyelerimize hizmet için bu göreve talip olduk ve onların destek ve teveccühü ile 16 yıldır bu görevimi yürütüyorum.  Malum pandemi dolayısıyla üyelerimiz ekonomik anlamda sıkıntı yaşarken, bir de sel felaketi ile karşı karşıya kaldılar. Oda Başkanı olarak selden zarar gören, pandemiden mağdur olan tüm üyelerimize gerekli destekleri verdik, onların kredi ihtiyaçlarını karşıladık. Üyelerimizin iyi gününde, kötü gününde de her zaman yanlarında ve destekçisi olduk. İmkânlarımız ölçüsünde her üyemize katkı sunmaya gayret ettik. Pandemi süresince bütün üyelerimiz büyük sıkıntı yaşadılar. İki yıla yakın bir süredir pandemiden dolayı bütün esnafımız büyük sıkıntı içine girdi, iş yapamaz oldu. İşyerleri kapatıldığı için Bağ-Kur ve SGK primlerini, dükkân kiralarını, hatta odamıza aidatlarını bile ödeyemez duruma düştü. Biz bu zor süreçte onların her zaman yanında olduk, destek vermeye çalıştık. Kısmet olursa 22 Ocak’ta odamızın genel kurulu yapılacak ve ben de üyelerimizden gelen talep ve ısrarlar sonucu beşinci kez başkanlığa adayım. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatı diyor, şimdiden genel kurulumuzun odamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum.”  (HABER: BEYHAN BALLI)