Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası kurumlaşmaya devam ediyor

YAPILAN DENETİMLERİ BAŞARIYLA TAMAMLADI

2014 yılında, 4 yönetim sistemine başvurup, Türkiye’de aynı anda 4 sisteme sahip tek Oda olan Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda Türk Loydu tarafından yapılan periyodik denetimler gerçekleşmeye devam ediyor.
Türk Loydu Vakfı’nın yetkili uzmanları tarafından gerçekleştirilen denetimler sonunda, 9001 Kalite Yönetim Sistemi, 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi, 14001 Çevre Yönetim Sitemi ve 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi’ni entegre bir şekilde uygulayan Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası, bu sistemlerle ilgili yapılan bir denetim daha başarı ile tamamladı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz, “Üyelerimize daha iyi hizmet vermenin yolunun Odamızı kurumsallaştırmak olduğu bilincinden hareketle; 2014 yılında, 4 ayrı yönetim sistemine başvurup ve aynı anda 4 yönetim sisteminin de sahibi olan Türkiye’deki tek Oda olma özelliğine kavuşmuştuk. Bugün Türk Loydu tarafından Odamızda entegre bir şekilde uygulanan, 9001 Kalite Yönetim Sistemi, 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi, 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemleri ile ilgili yapılan periyodik denetimleri başarı ile tamamladık. Köklü Gelenek, Vizyonlu Gelecek anlayışımızla, üyelerimize daha iyi hizmet vermek için yaptığımız çalışmalara yenilerini ekleyeceğiz” dedi. (HABER MERKEZİ)