oğuz altın

TSO’dan  işadamı Oğuz Altın’a plâket

 

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası, şehrimiz Akbayır mevkiinde yatırımcı işadamı hemşehrilerimiz Ercan Malkoç, Oğuz Altın ve Bülent Sungur  tarafından yaptırılan Makissos Thermal SPA Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Altın’a plaket verdi.

Makissos Thermal SPA Hotel’de düzenlenen plaket törenine, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Kenan Yanık, Ahmet Sarı, Meclis Üyeleri Ali Gök ve Tevfik Ekici katıldı.

Törende konuşan Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Makissos Thermal SPA Hotel’in, Cumhuriyet tarihinin Kırşehir’de yapılan en büyük özel yatırımı olduğunu vurgulayarak, İşadamı Oğuz Altın’ın şahsında, bu yatırımı Kırşehir’e kazandıran bütün yatırımcılara teşekkür ettiklerini belirtti.

Özellikle bu yatırımın gerekli seviyeye ulaşabilmesi için Çevreyolu Projesi’nin bir an evvel hayata kavuşturulması gerekliliğine değinen Ekicioğlu, bir hafta önce, Ankara’da Başbakan ve Bakanların katıldığı 8. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası’nda da bu konuyu gündeme getirdiklerini belirterek, “Umuyoruz ki taleplerimiz yerine gelir ve hem üniversitemiz hem de Makissos Thermal Hotel için hayati önem taşıyan Çevreyolu Projesi hayata kavuşur’’ diye konuştu.

İşadamı Oğuz Altın da, böyle bir plaket verildiği için Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun şahsında Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na çok teşekkür ettiğini belirterek, böylesine işlerin kendilerine bir moral motivasyon ve daha iyi çalışma şevki kazandırdığını söyledi.

Kendisinin ve diğer yatırımcı ortaklarının, Kırşehir sevdasıyla böyle bir yatırım gerçekleştirdiklerini ve böyle bir yatırımın hak ettiği değere kavuşması için Çevreyolu Projesi’nin bir an önce tamamlanmasının önemine değindi.

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun İşadamı Oğuz Altın’a plaket takdiminin ardından düzenlenen kokteylle, tören son buldu.