sgk

Toplumda sosyal güvenlik bilincinin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası, Kırşehir’de bugün başladı.
Dün saat 09.00’da Anıt Meydanı’nda çelenk konulmasıyla başlayan Sosyal Güvenlik Haftası, 16-22 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacak.
Sosyal Güvenlik Kurumu'nu (SGK) paydaşlarına tanıtmak, sosyal güvenlik reformunu anlatmak, sosyal güvenlik kavramının toplumumuzun tüm bireyleri tarafından bilinmesini sağlamak, vatandaşları yeni yasa ile ortaya çıkan hak ve yükümlülükler konusunda bilgilendirmek, toplumda sosyal güvenlik bilinci oluşmasına katkı sağlamak amacıyla her yıl kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında dün Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kırşehir İl Müdürü Hacı Mehmet Akdeniz başkanlığındaki SGK personeli Vali Necati Şentürk’ü ziyaret etti.
Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci de, saat 11.45’te makamında ziyaret edilerek, Sosyal Güvenlik Haftası etkinliklerine davet edildi.
16-22 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla bugün ve yarın da çeşitli ziyaretler gerçekleştirilecek.
Bugün Süleyman Türkmani İlköğretim Okulu’nun ziyaretiyle başlayacak etkinlikler kapsamında Petlas Lastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Titiz Sosyal Hizmetler Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, ÇEMAŞ Döküm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ziyaret edilerek Teşekkür Belgeleri takdim edilecek.
Sosyal Güvenlik Haftası çerçevesinde SGK Kırşehir İl Müdürü Hacı Mehmet Akdeniz tarafından Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Malul Gaziler Derneği ziyaret edilecek.