Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Kırşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası genel kurulunda üçüncü kez başkanlığa seçilen Mehmet Tekin ve yönetim kurulu üyeleri bugün mazbatasını aldı.

Cumartesi günü Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen Kırşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimlerinde mevcut Başkan Mehmet Tekin ile birlikte Okan Karakaya ve Ramazan Günhatun başkanlık için yarışmış ve Mehmet Tekin geçerli oylardan 314 üyenin oyunu alarak güven tazelemişti.

Mehmet Tekin’in başkanlığında yeniden oluşan yönetim kurulunda Salim Yüksel, Mahmut Ay, Murat Kaya, Alaattin Bahçeci, Abdullah Etlioğlu ve Orhan Dulkadir görev alırken, Başkan Tekin ve ekibi bugün Merkez İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını aldı ve üçüncü kez başkanlık görevine başladı.  

Başkan Mehmet Tekin, Kırşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığına seçilmesinin ardından yoğun ziyaretçi akınına uğradı. Makamında tebrikleri kabul eden Başkan Tekin, “Geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan genel kurulumuzun odamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Güzel ve demokrasi ortamda gerçekleştirilen seçimde şahsıma ve yönetimime güven duyarak üçüncü kez görev veren tüm şoför esnafımıza yürekten teşekkür ediyorum. 2014 yılında şoför esnafımızın desteğiyle Şoför ve Otomobilciler Odası’nın başkanlığına seçildikten sonra yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte esnafımızın her zaman yanında olduk ve onların hür türlü sorununu çözümlemek için gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Bizleri üçüncü kez bu göreve layık gören bütün üyelerimize ve şoför esnafımıza yürekten teşekkür ediyorum. Bugüne kadar onların bu güvenini boşa çıkarmadık, bundan sonra çıkarmamak için geçesimizi gündüzüme katarak çalışacağız Genel kurulumuz bitti, şimdi hizmet zamanı. Şansıma oy veren vermeyen bütün üyelerimizle el ele olacak ve birlikte çalışacağız” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)