Kırşehir Sabit ve Seyyar Satıcılar Esnaf Odası Başkanlığı Genel Kurul toplantısı Pazar günü gerçekleştirildi. Asalet Çalışkan ve mevcut başkan Süleyman Akagündüz’ün liste sunduğu genel kurulda Süleyman Akagündüz güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi

Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Sabit ve Seyyar Satıcılar Esnaf Odası Genel Kurul toplantısına esnaf odası başkanları ve üyeler katılım sağladı. Genel Kurul Toplantısının Divan Başkanlığına Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk seçildi ve ardından genel kurula geçildi.

286 üyesi bulunan odanın başkanlığına Asalet Çalışkan ile mevcut başkan Süleyman Akagündüz liste sundular. Yapılan seçimler sonunda mevcut Başkan Süleyman Akagündüz seçimde 138 oyla yeniden başkan seçilirken diğer aday Asalet Çalışkan ise 82 oy topladı.

Süleyman Akagündüz’ün başkanlığındaki Sabit ve Seyyar Satıcılar Esnaf Odası’nın yeni yönetim kurulu asıl üyeleri Murat Aksoy, Mustafa Evik, Serdar Savaş, Mevlüt Kalaycı, Özgür Özdemir ve Cemal Gökbulut’tan oluştu.

Mehmet Kızıl, Vahit Üzümcü, Mustafa Ünal Uzun, Mehmet Koç, Hayati Gözübüyük, Yaşasın Yurduseven ve Hünkâr Şahin ise Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri oldular.

Denetim Kurulu Asil Üyeleri Osman Kaya, Mehmet Çelebi, Ertuğrul Albayrak’tan oluşurken, Ramazan Taşkın, Hakan Tekden ve Berkay Caner Denetim Kurulu yedek üyesi oldular.  (HABER: BEYHAN BALLI)