Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu: 

“Sanayi esnafımızın sorunlarını
masa başında değil yerinde çözeceğiz”

Kılıçözü Sanayi Sitesi’nde bazı işyerlerini önceki gün yağan şiddetli yağmurla birlikte su basmasının ardından Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, sanayiye giderek hem esnafların sorunlarını dinledi hem de su basmasının nedenlerini yerinde tespit etti.
Kılıçözü Sanayi Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz, Madenî İşler Odası Kırşehir Başkanı Abdurrahman Şahinoğlu ve Marangozlar Odası Başkanı Mustafa Genç'le birlikte Kılıçözü Sanayi Sitesi'nde esnafla birlikte inceleme yapan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “Kılıçözü Sanayi Sitesi esnafımızla buluştuk ve esnafımızın sorunlarını yerinde inceleyerek çözüm önerilerini de esnafımızla birlikte değerlendirdik. İnşallah en kısa sürede bu sorunları çözerek bir daha hiçbir esnafımızın şiddetli yağmurla mağdur olmamasını sağlayacağız” dedi.
Sanayi esnafının Kırşehir Belediyesi’nden beklentilerini de dinleyen Başkan Ekicioğlu, “Yaklaşık 1,5 yıldır devam eden koronavirüs nedeniyle bütün sektörler ekonomik olarak büyük sıkıntı içindeler. Kırşehir Belediyesi olarak biz de bütün sektörler gibi sıkıntı yaşadık, gelirlerimiz düştü tahsilatta sıkıntı yaşasak da hiçbir esnafımıza ödeme konusunda zorluk çıkarmadık. Hatta Kırşehir esnaf ve sanatkarlarımız ile sanayici ve tüccarlarımızın da ekonomik sıkıntı içinde olduğunu görüyor ve Belediye olarak onlara elimizden gelen katkı ve desteği vermeye çalışıyoruz. İnşallah bu virüsü en kısa sürede bertaraf eder ve hayatımız normale döner, halkımız da, esnafımız da yaşanan bu sıkıntılardan biran evvel kurtuluruz” diye konuştu. 
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz, Madenî İşler Odası Kırşehir Başkanı Abdurrahman Şahinoğlu ve Marangozlar Odası Başkanı Mustafa Genç'le birlikte yağmurdan etkilenen esnaf ve sanatkarları tek tek ziyaret ederek yaşadıkları sorunlar hakkında bilgiler alan Belediye Başkanı Ekicioğlu, “Kılıçözü Sanayi Sitesi’nde esnaflarımızın yaşadığı tüm sorunları masa başında değil; yerinde yönetim anlayışıyla en kısa sürede çözümleyeceğiz” dedi.
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz, Madenî İşler Odası Kırşehir Başkanı Abdurrahman Şahinoğlu ve Marangozlar Odası Başkanı Mustafa Genç, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’na, bu duyarlılığından dolayı teşekkür ederek, Kılıçözü Sanayi esnaflarının yaşadığı sorunların en kısa sürede çözümleneceği inancında olduklarını ifade ettiler. (HABER MERKEZİ)