Marangozlar Odası Başkanı Mustafa Genç:

“Sanayi esnafımızın her zaman
yanında olmaya devam edeceğim”

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Kırşehir Marangozlar, Mobilyacılar, Keresteciler ve Hızarcılar Esnaf Odası genel kurulunda güven tazeleyerek beşince kez başkanlığa seçilen Mustafa Genç, mazbatasını alarak görevine başladı.
Kırşehir Adliyesi’ne giderek mazbatasını aldıktan sonra Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Genel Kurulunda Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk’ü ziyaret eden Kırşehir Marangozlar, Mobilyacılar, Keresteciler ve Hızarcılar Esnaf Odası Başkan Mustafa Genç ve yönetim kurulu üyeleri, bu süreçte kendilerinin her zaman yanında olan Birlik Başkanı Öztürk’e de teşekkür etti.
Beşinci kez kendisine güven duyarak bu göreve getiren Kılıçözü Sanayi Sitesi esnaflarına ve üyelerine teşekkür eden Başkan Mustafa Genç, “Ben her zaman üyelerimizin ve esnafımızın iyi gününde de, kötü gününde de yanlarında oldum, bundan sonra olmaya devam edeceğim. Artık seçim süreci geride kaldı. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı. Bana oy verene de, vermeyene de saygı duyuyor ve hepsine teşekkür ediyorum. İnşallah bize inananları yeni dönemde de yönetim kurulu üyelerimle birlikte çalışıp, asla mahcup etmeyeceğimize inanıyorum” dedi.
Bu arada Kırşehir Marangozlar, Mobilyacılar, Keresteciler ve Hızarcılar Esnaf Odası, 2022 yılı Olağan Genel Kurulunun ardından ilk Yönetim Kurulu toplantısını Oda Başkanı Mustafa Genç yönetiminde gerçekleştirdi.
Toplantıda alınan kararla Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevine Kadir Erdoğan, Denetim Kurulu Başkanlığına Kemal Çetin seçildi. Mesleki Eğitim Danışmanlığı Birimi görevine oda başkanı Mustafa Genç, Yasin Yıldırım ve Gani Şahin getirilirken İş Yeri Denetleme ve Danışmanlık Grubuna Kadir Erdoğan, Doğan Yıldırım ve Ömer Ersoy seçildi.
Yönetim Kurulu toplantısının ardından da bir açıklama yapan Başkan Mustafa Genç, “2022 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına katılan, katılamayan odamıza kayıtlı tüm üyelerimize teşekkür ederim. Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edecek, esnafımızı bu dönem de yalnız bırakmayacağız.” dedi.
Ayrıca Genç, Mayıs Ayında gerçekleştirilecek olan Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Genel Kurulunda Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk’e ekip olarak desteklerini sürdüreceklerini belirtti. (HABER: BEYHAN BALLI)