Kırşehir İl Özel İdaresi ile Bem Bir-Sen Sendikası arasında 2022 yılını kapsayan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi (SDS)  imzalandı.

İl Özel İdaremizde görev yapan memur ve sözleşmeli personelin faydalanacağı Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imza protokolüne, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz, Bem Bir-Sen Kırşehir İl Başkanı Menderes Doğan ve beraberindekilerin katılımı ile gerçekleşti.

Bem Bir Sen Kırşehir İl Başkanı Menderes Doğan sözleşmenin hayırlı olmasını dileyerek desteklerinden dolayı Genel Sekreter Kurtuluş Yılmaz’a teşekkür etti.

Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi (SDS) imza programında bir açıklama yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz; “2022 yılını kapsayacak şekilde yüzde yüzün üzerinde bir oranla imzaladığımız bu sözleşmenin İl Özel İdaremizde görev yapan sözleşmeli ve memur olan mesai arkadaşlarımıza hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum. İl Özel İdaremiz çok önemli yatırım ve projeleri yürütüyor, köylerimizin alt yapılarını güçlendirip, yolları, köy içme sularını ve ilimize yapımı gerçekleştirilen pek çok projeyi hayata geçiriyor. Bu yapılan hizmet ve yatırımlarımızda bu anlamda görev yapan arkadaşlarımıza imkânlarımız oranında bütçesine katkıda bulunmak, çalışma şevkini, performansını arttırmak ve vatandaşa daha iyi hizmet verebilmelerini sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. İmzalanan bu sözleşmemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. (HABER MERKEZİ)