Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kırşehir Şubesinin Kurucu Başkanı Ömer Ali ÖZ, geçen hafta MÜSİAD Genel Merkezinde gerçekleşen devir teslim töreninde görevini yönetim kurulu üyesi Enes Mehmet Polat’a devretti.

16 Haziran 2023 tarihinde MÜSİAD Genel Merkezinde, Genel Başkan Mahmut ASMALI’nın da teşrif ettiği devir teslim töreninde; MÜSİAD Kırşehir şubesinin kurucu başkanı olarak 2021 yılından beri görevini ifa eden kurucu başkan Ömer Ali Öz, şube başkanlığı görevini yönetim kurulu üyesi Enes Mehmet Polat’a devretti.

Görev devri sonrasında yeni oluşan yönetime iyi niyet dileklerini ileten, Kırşehir MÜSİAD Şubesi 1.Dönem Başkanı Ömer Ali Öz; her daim destek sözü verdi ve hayırlı olsun temennilerinde bulundu. Bunun üzerine yeni Başkan Polat; görev süresi boyunca MÜSİAD Kırşehir Şubesi olarak gerçekleştirdiği önemli çalışmalarından dolayı önceki başkan Öz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini iletti.

Devir-Teslim sonrasında konuşan Başkan Polat; MÜSİAD Kırşehir Şubesi olarak, özelde Kırşehir genelde ise ülkenin kalkınması adına maddi ve manevi tüm hususlarda üzerlerine düşen görevleri layıkıyla yerine getireceklerinin sözünü verdi.

Konuşmasının devamında ise manevi anlamda Şeyh Edebali’nin “İnsanı yaşat ki, Devlet yaşasın” şiarını temel alan bir yönetim anlayışına sahip olacaklarını belirtti.

Meteoroloji uzmanı Kırşehir'i böyle uyardı Meteoroloji uzmanı Kırşehir'i böyle uyardı

Kırşehir’in temel sorunlarına da değinen Başkan Polat; Kırşehir’in, Ankara ve Kayseri arasında sıkışıp kaldığını ve hakkı olan yatırımları yeterince elde edemediğinin altını çizdi. Bu doğrultuda sözlerine devam eden Polat; şehrin hak ettiği yatırımları alabilmesi için Ankara siyaseti ve bürokrasisinde etkili olabilmek adına göreve başlayacakları ilk günden itibaren başta siyasiler olmak üzere, şehrin bürokratları, yöneticileri, iş insanları ve sivil toplum kuruluşları ile iş birliği içerisinde olacaklarını belirterek, sözlerini noktaladı. (HABER MERKEZİ)